Ana SayfaGüzellikÜst Segment Parfüm Koleksiyonu Le Gemme'den Yeni Bir İkili

Üst Segment Parfüm Koleksiyonu Le Gemme’den Yeni Bir İkili

Bvlgari yine Le Gemme Koleksiyonu ile Batı’dan Doğu’ya mistik bir yolculuğa çıkarak, değerli taşlardan eşsiz parfüm içeriklerine, doğanın ender güzelliklerini keşfediyor. Bu taşlar tamamen doğadan gelerek mücevher değerindeki Le Gemme Parfüm Koleksiyonu’nda bir araya geliyor.

Le Gemme’nin yeni ikilisi ile Mücevher Yolculuğu bizleri Hindistan ve Ural Dağları’nın yüceliğine götürüyor. Holografik değişken renkli değerli aventurin taşı, sevilen baharat safranı büyülerken lavanta yapraklarına karşı safranın kırmızı rengi göz alıyor. Aventurin ve safranın mükemmel harmonisi ile iki yeni büyüleyici değerli üye doğuyor: Le Gemme Astrea ve Le Gemme Azaran Eau de Parfum

Seçkin ikili – aventurin ve safran, Le Gemme Astrea ve Le Gemme Azaran – bir başka eşsiz birlikteliğin de doruk noktası: Usta Parfümörler Jacques Cavallier ve Alberto Morillas. Parfümeri dünyasından bu büyük ikili ile yeni ve benzersiz seviyedeki sanatları için bir işbirliği yapıyor. Hem Hindistan’ın hem de İtalyan Mücevher evi’nin cazibesini birlikte yorumlayan usta parfümörler, Ural dağlarının güzelliğine götürecek eşsiz bir duyusallık yaratıyor. Bvlgari’nin cüretkar yaratıcılığı ile yaratılan Eau de Parfumler, Le Gemme Üst Segment Parfüm Koleksiyonu’nun yeni ikilisi özelinde değerli bir yere sahip olup hayal ettiği kadar cesur yaşayan Bvlgari meraklıları için sunuyor.

DOĞANIN TAŞLARI

AVENTURİN

Bvlgari’nin ışıltılı yaratımları gibi, aventurin taşı ihtişamı ile bilinir. Değerli taşların ışıltısının sırrı nedir? Mineral depoları ve yıldız tozu yansımalarını barındıran sanki uzayda yürüyormuş gibi içlerinde bulunur. Bu pullar ışığı geri yansıtır ve karşı konulmaz optik bir yansıtma etkisi yaratır. Bu özel ışıltı o kadar eşsizdir ki kendi özel adı dahi vardır: Aventüresan

Bu oloğanüstü aventüresanı öne çıkarmak için Bvlgari, efsanevi Mücevherler Yolu’nu Hindistan’a çeviriyor. Genellikle yeşil renkte bulunan aventurin burada ender bulunan mavi renginde bulunuyor. Işıltı ile birlikte, derin koyu mavi renkteki aventurin, yıldızlı gökyüzüne benziyor ve bu görünüm cennet zenginliğindeki Le Gemme Astrea Eau de Parfüm’ü yaratıyor.

Bvlgari Mücevher Yolu Hindistan ile başlayıp kuzeye Ural’lara doğru devam ediyor. Dağlarda kırmızı aventurin taşı ışıldıyor. Işıldayan parçacıkları alevlerdeki hareler gibi görünüyor ve ateşli renk, odunsu Eau de Parfum Le Gemme Azaran’ı tutuşturuyor.

Aventurin taşının ışıltısı ile Le Gemme Astrea ve Le Gemme Azaran kırmızı ve mavi renklerinin birlikteliği, açık ve koyu, kadınsı ve erkeksi ışıltılı kokuları sunuyor.

SAFRAN
En pahalı baharat olarak bilinen safran “kırmızı altın” olarak da anılır. Safran, mor renkli çiğdem çiçeklerinin güzel tarlalarından elde ediliyor. El ile toplanmış 100.000 çiçek, yaklaşık beş kilo çiçek verir ve bu da değerli baharatın yalnızca bir kilosunu oluşturur.

Günümüzde popüler olan safran, 3500 yıldır aromadan parfüme birçok alanda kullanıldı. Aslında, en eski parfüm bileşenlerinden biridir ve hatta tek notalı bir koku olarak dahi kullanılmıştır.
Doğanın mücevheri sofistike baharat Le Gemme Astrea ve Le Gemme Azaran için başlangıç noktası. Bvlgari mücevherleri gibi kıymetli taşların büyüleyici ışıltısı gibi, bu iki Eau de Parfum’de safranın büyüleyici kokusunu canlandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI