Ana SayfaGüzellikBy Terry`den Rouge Terrybly

By Terry`den Rouge Terrybly

Lipstick hakkında bildiğiniz her şeyi unutun! ROUGE TERRYBLY dolgunlaştırıcı etkisi ile yaşlanma karşıtı teknolojiyi sunuyor. Hedefi: Dudaklar için önemli bir unsur olan, yaşlanma, stres ve UV ışınlarına karşı savunmasız olan narin dudak kenarlarını korumak.

Terry de Gunzburg’ un renkler konusundaki profesyonelliği ile ROUGE TERRYBLY tam anlamıyla muhteşem 5 cesur kırmızıyı yaratmış.
Doğal bir görünüm arayışında olanlar için ise, ROUGE TERRYBLY zamanın ötesinde ten renkleri sunuyor. Ve “çıplaklık temeli’’ne dayanan duygular, tam çıplaklık üzerinde sınır oluşturan varyasyonlar…
ROUGE TERRYBLY ile Terry de Gunzburg ultra güçlü, “moda renklerde’’ olan, yeniden dolgunlaştıran, yaşlanma karşıtı iksiri ile beslenmiş, dolgunlaşmış ve ultra yumuşak, göz kamaştıran dudaklar sunuyor. 
100% maksimum dozda saf ve işlenmemiş pigmentleriyle ROUGE TERRYBLY tüm renk onarma işlemini sağlar. Pürüzsüz ve parlak tonlar sunan pigment içeriği, yoğun ve uzun süre dayanan renklendirme ve maksimum dayanma gücüne sahip. ROUGE TERRYBLY kusursuzca dudaklarda göz kamaştıran 10 renk tonuyla geliyor.
Titiz bir şekilde yapılan pigment seçimiyle, renkler yüze başlangıçtaki parlaklığının sırrını verirmişçesine görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI