Ana SayfaErkek ModasıCerruti 1881 Bağdat Caddesi`nde

Cerruti 1881 Bağdat Caddesi`nde

Antonio Cerruti tarafından 1881 yılında İtalya`nın Biella kasabasında kurulan ve dünyanın sayılı uluslararası moda markalarından biri haline gelen markayı bugün Jack Nicholson, Richard Gere, Kahtleen Turner ve Faye Danaway gibi yıldızlar tercih ediyor.
Cerruti 1881, 1977 yılından  beri yaratıcı vizyonuyla erkek hazır giyim alanında faaliyet gösteriyor. 2001 yılı itibariyla marka dünya genelinde bir yeniden yapılanma stratejisi benimsedi.

İlk mağazasını Paris Mareleine Meydanı`nda açan marka, bugün tüm dünya mağazalarına örnek olacak " flagship" mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi`nde açıyor.   Üstelik bu mağaza Türkiye içinde bir ilk teşkil ediyor. İlk defa bir lansman İstanbul`dan başlayıp dünyaya yayılacak. Tasarımıyla da bambaşka bir dünyaya kapıları açan mağazanın iç dekorasyonunu Parisli mimarlık ofisi Benoit Dupuis Mimarlık tarafından yapıldı.

Sadece vizyonunda değişiklik yapmayan Cerruti`nin bir diğer süprizi de yeni Ceo`su Catherine Vautrin. Peki Catherine Vautrin kim ? Vautrin, dünya markalarını peşinden koşturan bir ilham perisi. 8 sene boyunca Louis Vuitton`da çalışan ardından tam umutların tükendiği noktada Pucci markasını yeniden kalkındıran dahi kadın. Bu olağanüstü kadın şimdi de Cerruti`nin başında ve markayı yepyeni bir vizyona sokuyor.

Cerruti`de bir ceket nasıl yapılıyor merak ediyor musunuz? Gün gün bir ceketin oluşturulma sürecini anlatan polaraidler için sizi fotogalerimize davet ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI