Ana SayfaGüzellikChanel Rouge Coco Shine

Chanel Rouge Coco Shine

İşte Chanel’den yepyeni bir ruj. ROUGE COCO SHINE. 2010 yılında, Rouge Coco, alışılagelmişin dışında bir geçmişi olan Gabrielle Chanel için adeta şairane bir övgüydü. Mademoiselle, La Pausa veya Camélia… Her biri efsaneyi tekrar hayata döndürüyordu. 2011 yılında, Rouge Coco Shine bu ilhamı sürdürüyor.” Initial Success”, “Carefree Attitude” ve “Magical Encounters” rahatlığı ön planda tutarken, “Boy”, “Biarritz” ve “Liberte” kaderini sarmalayan Coco Chanel’in hayatını anlatıyor.

“Mademoiselle” Chanel ve Arthur “Boy” Capel modern, tutkulu ve dillere destan bir çiftti. İşadamının teşvikiyle, genç Coco hanımlara şarka tasarımında üstün yeteneklerini sergiler. Rouge Coco ve Rouge Coco Shine’ın simgesel gül ağacını yansıtan rengi ile onlara ithaf edilmiş.
Rouge Coco Shine ile, makyaj yapmanın verdiği haz hiç olmadığı kadar ışıldıyor ve artıyor. Chanel’in yeni ruju dudaklarla bütünleşen yumuşak dokusu ile gerçek bir yenilik. Kolayca nüfuz eden dokusu ile dudakları sararak, çok doğal bir parlaklık ve benzersiz bir his yaratıyor.
Klasik görünümünün yanı sıra, Rouge Coco Shine yeniliklerle dolu hazinenin kapılarını aralıyor. İnanılmaz konforlu ve parlıklığı ile dudaklarınızı aydınlatırken, doğal görünümlü makyajınız ile bütünleşiyor ve canlı, heyecan verici renkleri ile gülümsemenize canlılık katıyor.
Hafif dokulu bir ruj için karşı konulmaz bir tutku olan ROUGE COCO SHINE bir balm kadar yumuşak ve kolayca nüfuz eden dokusu ile dudakları sarıyor, çok doğal bir parlaklık ve benzersiz bir his yaratıyor. En doğal bej tonlarından en canlı kırmızı tonlarına kadar uzanan 25 muhteşem renkten oluşan bir serisi olduğunu da belirtmekte fayda var.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI