Ana SayfaGüzellikChanel Sublimage la Creme

Chanel Sublimage la Creme

2006 yılında, Chanel, olağanüstü bir cilt bakım ürünü olan Sublimage Essential Regenating Cream ile kadınlara muhteşem bir cilde sahip olma lüksünü sundu. Bu dikkat çekici ürün, gücünü Madagaskar ’da yetişen ve içeriğinde bol miktarda yararlı zengin moleküller barındıran Vanilla Planifolia’dan alıyordu.

2011 yılında, Chanel, bu bitkinin yeşil meyvesinin cömert özelliklerinin yanı sıra çiçeğinin büyülü güçleri ile zenginleştirilmiş yeni nesil bir krem tanıtıyor. Bunu başarmak için, Chanel Araştırma Merkezi Vanilla Planifolia ile ilgili bilgilerini derinleştirdi ve böylece çiçeğin özünün de katılması gerektiğine karar verildi. Yüksek bir hassasiyet ile hem yeşil meyve hem de çiçekten oluşan bir moleküler kombinasyon yaratılarak gerçek bir güzellik hazinesine ulaşıldı. Sonuç Sublimage La Créme, vanilla Planifolia ile donatılmış , cildi yenileyen ve mutlak bir parlaklık kazandıran prestijli bir cilt bakım ürünü.
Her gün kullanıldığı takdirde, cildiniz doğal parlaklığına kavuşur. Sublimage La Créme, yaşlanmaya karşı tüm temel yaşam faktörleri üzerinde etki eder.
Cildin temel yapı taşları (elastin, kolajen) yeniden dolgunlaşır; cildin elastik yapısı onarılır ve sıkılık kazanır. Esneklik ve konfor hissi ile birlikte cilt neme doyar ve cilt bariyeri güçlendirilir. Cildin doğal ve lekesiz görünümünü sağlayan melanin üretimini dengeler. Kan dolaşımı güçlendirilir; cilt doğal ışıltısına kavuşur. 
Duyularınıza da hitap edeccek bir mücevher arıyorsanız tam size göre.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI