Ana SayfaGüzellikLancome Ultra Lavande

Lancome Ultra Lavande

Hem doğayla dost hem heyecan verecek bir makyaj koleksiyonu arıyorsanız Lancome bahar koleksiyonuna göz atmalısınız. Ultra Lavande adı verilen koleksiyonda neler mi var?

LeFrenchTouchAbsolu: FrenchTouchmirası, modern ve değerli bir tasarımla yeniden yorumlanarak ve disko topundan esinlenilerek hazırlandı.
ButterfliesFever–La RoseButterfly: Canlı Pembelik Sağlayan Mineral Pudra
%86 oranında mineral pudradan oluşan ButterfliesFever, 70’lerin iki sembolünü geri getiriyor: özgürlük ve doğal kadınsılığın simgesi kelebek ile tarz ve farklılığı açığa çıkaran çağın vazgeçilmez aksesuarı papyon.
OmbreAbsolueMinérale: 70’lerin ruhunu mineral göz farlarında yeniden yakalayın: narin ve kalıcı renklerin eşsiz birleşimi. Mavi lavantanın iki farklı yorumu: Gümüş dokunuşuyla zenginleştirilen sıcak ve altın nüansını yansıtan soğuk ton.
La BaseDewyGlow: Pürüzsüzleştiren Işıltı
Teninize ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandıran aktif su. Günün her anında cildinizi nemlendirmek ve makyajınızı tazelemek için yanınızdan ayıramayacağınız bir ürün.
ColorFeverGlossNaturalOrigin: Yeni Doğal Formül
ColorFeverGlossartık doğal formülüyle devrim yaratıyor. Lancômelaboratuarları , %96 doğal kaynaklı bileşenleri kullanarak lavanta parfümüyle ışıltılı bir doku yaratmayı başardı.
OmbreMagnétique: Olağanüstü Işıltı
Esnek pudra teknolojisiyle güçlendirilen OmbreMagnétiquekremsi dokusuyla göz kapaklarınızı muhteşem ışıltılarla renklendirir. 24 saat kalıcı, saf ışıltılarla donatılmış bir göz makyaj sonucu için.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI