Ana SayfaGüzellikChristian Breton Eye Priority

Christian Breton Eye Priority

Yüzün geri kalan kısmına göre 5 kez daha ince bir yapıya sahip olan göz çevresi, özel bir bakım ve temizleme ürünlerine ihtiyaç duyar.

Christian Breton Laboratuarlarındaki bilim adamları soğukla beraber uygulanan hafif bir basıncın göz çevresinde bulunan şişkinlikleri ve gözaltı morluklarını yok etmede daha etkili olduğunu açıklamışlar. Bu yüzden yarattıkları bu özel serinin özellikle soğuk uygulanmasını tavsiye etmişler.
 
Eye Priority Ürünleri
Anti Fatigue Eye Gel
Göz çevresindeki nemsizliği ve buna bağlı olarak gelişen kırışıklıkları engeller. Daha parlak ve pürüzsüz bir göz çevresi için cildin doğal enerji kaynağını harekete geçirir. İçeriğinde bulunan bitki özleri şişkinliği ve çizgileri önler. Yağsız ve serinletici jel hızlıca göz çevresinde emilir. Sabahları ifadenizi yeniler, geceleri göz çevresini rahatlatır. İhtiyaç anında makyaj üzerine de uygulanabiliyor. Daha iyi sonuç için buzdolabında saklamak gerekiyor.
            
Lifting Eye Mask
Gözaltı çevresi için 10 dakikada yenileyici maske. Şişkinlik azalır, uzun süreli nem sağlar. Zengin formülü ile lipit üretimini dengeler, doğal nem kapasitesini artırır, cildi tahrişe karşı korur. Gözün altına ve göz kapağına sürülür. 10 -15 dakika bekledikten sonara temizlenir. Haftada bir – iki kez veya ihtiyaç duyduğunuzda uygulayın. Daha iyi sonuç için buzdolabında saklayabilirsiniz.
 
Dark Under Eye Corrector Serum
Siyah lekeleri ve göz altı halkalarını azaltan, siyah lekelerin oluşumuna sebep olan melaninin üretimine dur diyen hassas ve hafif krem serum. Zamanla, gözaltı derisi güçlenir ve rengi koyulaşan kılcal damarlar görünmez hale gelir. Işığı yansıtan pigmentler ile siyah halkaların rengi açılır, göz çevresi aydınlanır. 4 – 8 haftalık bir kullanım sonrasında, etkili bir sonuç elde edilir. Sabah ve akşam, temiz cilde uygulanır. Ürünü buzdolabında saklamak daha iyi sonuç sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI