Ana SayfaGüzellikValmont L&#8217Elixir des Glaciers Votre Visage

Valmont L&#8217Elixir des Glaciers Votre Visage

Zamanın gözle görülür belirtilerine karşı etkin ve uzun süreli bir savaşa izin vermek… 25 yıldır hücresel İsviçre kozmetiği uzmanı, kadınların güzelliğini ortaya çıkarmak için en yüksek performanslı ürünlere odaklanmış. Bu sanat eserinin başyapıtı da Buzul Kaynak Suyu, Phyto-Alpine bahçesinden gelen saf bitki özleri ve RNA (hücreler için güçlü bir biyoaktivatör olarak hareket eden molekül) ve Valmont’un özel çekirdek içerik maddesi Üçlü DNA olmak üzere en özel aktif bileşenler ile zenginleştirilmiş eşsiz bir formül olan L’Elixir Des Glaciers Votre Visage ürünü.

Üç makro element (magnezyum, kalsiyum ve sodyum) ile birleştirilmiş yabani somon balığı sperminden elde edilen Üçlü DNA, hidrasyon, anti oksidasyon, hücre yenilenmesi ve yenilenme gibi oldukça güçlü özellikleri ve çoğunlukla tüm temel cilt fonksiyonlarını özgürlüğüne kavuşturmakta.
Bu nadir formül kadınlara en üst düzey cilt bakımını vermekte. İnce, duyulara hitap eden kremsi bir doku ile bu tedavi günden güne daha taze bir cilt rengini ortaya çıkaracak ve ciltte daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha iyi bir his ve göz alıcı bir şekilde genç ve sağlıklı bir görünüm bırakacak. 
Optimum saflık ve etkinlik sağlamak için, L`ELIXIR DES GLACIERS VOTRE VISAGE ürününün eşi benzeri görülmemiş formülü, sipariş üzerine özel olarak yapılmakta. L’ELIXIR DES GLACIERS serisinin sınırlı sayıda imal edilen her bir kavanozu en yüksek düzeyde tazelik veren bir ürün içermekte. Özel olması bir özgünlük belgesi ile garanti edilmekte.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI