Ana SayfaGüzellikClinique Bottom Lash Alt Kirpik Maskarası

Clinique Bottom Lash Alt Kirpik Maskarası

Kadınların %82’nin düzenli olarak mascara kullandığını biliyor musunuz? Bunların %80’i de maskara fırçalarının alt kirpiklere uygulanmak için çok uzun, çok kıvrık veya çok kalın olduğunu söylüyor. Makyaj fanatiği olduğunu söyleyenler bile ince ve kısa alt kirpiklere maskara uygulamanın çok zor olduğunu bilir. Şimdi Clinique bu soruna en etkin çözümü benzersiz bir ürün ile sunuyor. Yeni Bottom Lash Alt Kirpik Maskarası. ÖZel fırça tasarımı ile en ince alt kirpilere dahi kolayca uygulanır ve 24 saat kalıcı renk sağlar. 

Sadece Clinique’e özel olan Bottom Lash Mascaramikro fırçasıyla en küçük ve ince alt kirpiklere dahi çarpıcı bir görünüm kazandırmak gibi büyük bir görevi yerine getiriyor. Çok şık, çiçekli bir ambalaja sahip olan bu ürün tüm maskaralarla beraber rahatlıkla kullanılabiliyor.
Ürün nasıl çalışıyor 
·         Termal aktif formül 24 saat kalıcı renk sağlıyor. Akma ve bulaşma yapmıyor. Ilık su ile kolayca temizleniyor. 
·         Bentonit kirpiklere doğal bir belirginlik sağlıyor. Jojoba yağı kirpikleri besliyor. 
·         Temizlemek için pamuğu ılık su ile nemlendirin ve maskarayı temizlemek için kirpiklere hafifçe bastırın. Sonra yüzünüzü yıkayın.
Size özel bir ipucu: Kısa kirpiklere sahip olanlar, fırçayı dikey tutarak kirpiklere sürerek ve sonra fırçayı tekrar normal (yatay tutarak) tekrar tüm alt kirpiklere uygulayarak en etkin sonucu alabiliyor.
Editörün Notu: Siyah ve kahverengi olmak üzere iki rengi mevcut.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI