Ana SayfaGüzellikOrogold Türkiye&#8217de

Orogold Türkiye&#8217de

Dünyanın en beğenilen cilt bakım markası Orogold, “24K Kolajen Yenileyici Peeling Jel ”,   “24 K Gold C Vitaminli Booster Cilt Bakım Serumu”, “24K Gold Hücre Yenileyici Bakım Maskesi ” ve “ Kolajen Yenileyici Göz Maskesiyle ” şimdi Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarında yerini alıyor. Kleopatra’nın 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan ve kadınları şımartan marka kolajen takviyesiyle cildin en pürüzsüz halini keşfetmeyi öneriyor.

Orogold 24 K Gold C Vitaminli Booster Cilt Bakım Serumu, 24 karat altın içerikli C vitaminli serum cilde, aydınlık ve parlaklık kazanırken aynı zamanda çizgi ve kırışıkları da önlüyor. İçeriğindeki E ve C vitaminleriyle cildi serbest radikallerin zararlı etkinlerinden koruyor ve 24 K altın bileşimiyle kolajen ve elasyin üretiminin aktive olmasını, hücrelerin canlanmasını sağlıyor. Ürün, cildin daha pürüzsüz, kadifemsi ve genç görünüme kavuşmasını sağlarken limon aroması da hoş bir ferahlık veriyor.
Orogold 24K Kolajen Yenileyici Peeling Jel, özündeki E vitamini ve yeşil çay sayesinde cilt yüzeyini canlandırırken, cildi ölü hücrelerden arındırıyor. Peeling jel’in cilde etkisi sayesinde yıllar içinde kaybettiği kolajeni geri kazandırmakla beraber çizgi ve kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor.

Orogold 24K Gold Hücre Yenileyici Bakım Maskesi ve Kolajen Yenileyici Göz Maskesi, 24 karat altının içeriğindeki DMAE, Aloe Vera ve Co-enzyme Q10 aktif maddeleriyle mucizevi bir bileşim sunuyor. Formülündeki, Co-enzyme Q10 antioksidan etkisiyle, Aloe Vera’nın mineral ve enzim içeriğiyle cildi derinlemesine besleyip onarılmasını sağlıyor. Özündeki DMAE ve vitamin birleşimiyle ile cildin sıkılaşmasını sağlarken ve esnekliğini artırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI