Ana SayfaGüzellikClinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumu

Clinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumu

Clinique, Even Better Clinical Koyu Leke Serumu koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor. Yeni ve daha büyük ambalajıyla özellikle el ve dekolte gibi yaşlanma belirtilerinin ve lekelerin en yoğun gözlemlendiği diğer sorunlu bölgelerde de kolay uygulama sağlıyor. Klinik testlerde, Even Better Clinical Koyu Leke Serumu’nun sektörde altın standartı temsil eden reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4, 8 ve 12 haftada, cilt rengini eşitlemeye yardımcı olmada bu içerik kadar etkili sonuçlar ortaya koyduğu gözlemlenmiş.

Even Better Clinical Koyu Leke Serumu 12 hafta sonunda cilt rengi eşitlemede %53’e varan etki sağlamaktadır.
Even Better Clinical Koyu Leke Serumu’nu erkekler de kullanabilir mi? Tabi ki evet!  Bayanların %78’lik güneş koruması kullanma oranına karşın erkeklerde bu oranın sadece %34 olduğunu biliyor muydunuz? Bu demek oluyor ki, erkeklerde lekelenme ve cilt tonu eşitsizliklerinin oluşumu daha sık gözlemlenebilir.
Şimdi kullanmaya başlayın, UV ışınlarının cildinizde oluşturduğu hasarları en aza indirin.
Araştırmalar gösteriyor ki; erkeklerin sadece %53’ü güneşlenirken krem kullanırken, %44’ü yüzerken ve %15’i koşarken güneş koruması kullanmakta. Ama doğru olan, dışarıdayken her daim güneş koruması kullanılmasıdır. Hava yağmurlu olsa bile!
Traş,  çoğu zaman kıl dönmelerine sebep oluyor; bu da iltihaplı şekilde tıkanmış gözeneklerin oluşmasına ortam hazırlıyor. Bu unsurlar, Even Better Clinical Koyu Leke Serumu’nun kullanımını erkekler için de son derece gerekli hale getirmekte.
Even Better Clinical diğer leke giderici ürünleri kullanamayacak kadar narin ciltler için hassas ve tahrişe neden olmayan bir bakım alternatifi sunmakta. Ayrıca ürün yazın, üzerine güneş koruması sürüldüğü takdirde rahatça kullanılabiliyor. Artık erkekler de, çarpıcı sonuçları aynada görme şansına sahipler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI