Ana SayfaGüzellikMiss Dior Cherie Eau de Parfum

Miss Dior Cherie Eau de Parfum

Miss Dior Chérie, 1947’de Christian Dior’un kendisi tarafından yaratılan efsanevi Miss Dior parfümünün yeni versiyonu…

Sonsuz zarafet sözüyle, Miss Dior ruhu yeni Miss Dior Chérie’de aşkı ve mutluluğu vaad ediyor.
Miss Dior Chérie, zarif Parisli kadının doğal sofistikeliğini taşıyor. Aradığı yoğun ve eğlenceli aşktan etkileniyor. Özgür ve çekici görüntüsünü temsil eden bugünün genç kadınını kişiselleştiriyor.
Parfüm yoğun ve büyüleyici cazibeyle tanımlanıyor. Sofistike kokusu, çok yönlü genç kadının sayısız cazibesini ifade ediyor.
Kalbinde gizli kalmış doğal güzelliklerle birlikte, Miss Dior Chérie en yoğun ve şaşırtıcı şekilde gelişiyor.
Taze, meyveli, sitrusun keskin çekiciliğinden kayıp çiçeksi notalara gidiyor, oradan soylu zarif paçuliye geçiyor, mistle sonlanmadan önce, hatıranın son izini bırakıyor.
Parfümün notalarına gelince… Üst notada Sicilya Mandalinası’yla birleşen kan portakalı ve bergamot var. Hindistan ve Mısır’dan gelen keskin yaseminli şık notası sayesinde kadınların kalbini çarptırıyor, Tunus portakal ağacı ile zenginleştirilerek klasik notayı sağlıyor. Paçuli, şipre familyasının tanınmış imzası, temel notanın soyluluğunu sağlıyor. François Demachy tarafından bütünlüğü tamamlamak için seçilen eşsiz kalitedeki içerikler, parfümün genç ve çağdaş kimliğini onaylıyor. Vetiver ve Sandal Ağacının kalitesi, güçlü odun notasını ve temelini oluşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI