Ana SayfaGüzellikClinique Repairwear Laser Focus

Clinique Repairwear Laser Focus

Clinique, YENİ Repairwear Laser Focus Kırışık ve UV Hasarı Silici Serumu sunuyor. Çizgilerin, kırışıkların ve UV ışınlarının hasarını, dermatolojik lazer tedavisinin sonuçlarına yakın biçimde onarmak, azaltmak ve önlemek üzere gece ve gündüz olarak formüle edilmiş yaşlanma karşıtı, benzersiz bir serum. YENİ Repairwear Laser Focus Kırışık ve UV Hasarı Silici Serum günde 2 defa, 12 hafta boyunca 3 damla olmak üzere kullanıldığı takdirde kırışıkları azaltmada lazer tedavisiyle kıyaslandığında %63 oranında denk sonuçlar veriyor.

Adeta 3 farklı serumun etkilerini birarada bulunduran bu ürün lazerin kırışıklıkları azaltma sonucuna eşdeğer nitelikte sonuçlar veriyor. Cilt maruz kaldığı zararları unutmayabilir, fakat bu ürün güneşin, stresin ve hava kirliliğinin gözle görülür etkilerini hafifletmeye yardımcı oluyor.
UV HASARINI GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE ONARIR
UV ışınları hala erken yaşlanmanın başlıca nedenleri arasında yer alıyor. Zararlı ışınlar, cildin derinliklerine işleyerek DNA hücrelerinin yapısını bozar ve cildin yenilenme sürecine zarar veriyor.
Güneşin sebep olduğu gözle görülür zararlardan olan kolajen azalması, cilt dokusunun bozulması ve erken oluşan çizgi ve kırışıklıkların görünümündeki artış, UV ışınlarının fark edilebilir bir kolajen kaybına yol açtığının kanıtı.
Üç patentli onarıcı enzimden oluşan güçlü karışım, UV ışınlarının zararlarını düzeltmek için bir lipozom ulaştırma sistemi şeklinde kapsule edilmiş. 20 yıllık moleküler ulaştırma sistemi araştırmalarının sonucu olan bu sistem, ürünün cildin yüzeyinden, derinliklerine işlemesine yardım ederek foto-yaşlanmanın neden olduğu görünümü yeniden canlandırıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI