Ana SayfaYaşamÇocukla Tatilde İhtiyaç Listesi

Çocukla Tatilde İhtiyaç Listesi

Küçük bir bavul hazırlayıp özgürce tatile çıkma seremonisine hasret kalanlar buraya! Kıymetlilerimiz, çocuklarımız hayatımıza dahil olduktan sonra, o küçük çantalar, yerini kocaman valizlere bırakıyor. Peki, aslında o tıka basa doldurduğumuz valizdeki bütün eşyalara ihtiyacımız var mı? Yoksa gereksiz şeyleri yanımıza alırken, en çok ihtiyaç duyduklarımızı unutuyor muyuz?
 

Bebek veya çocukla tatile çıkarken valiz hazırlamak çoğu insana zor gelse de, hem gerekli hem de trendlere uygun ürünler ile fazla eşya taşımadan rahatça ve stil sahibi bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik, ihtiyaç duyacağınız en önemli parçaları unutmadan…

 

Sosyal medyada çok sayıda takipçisine fikir liderliği yapan Ayşegül Uluç Bulut, çocuklarıyla seyahat edecek olanlara, birbirinden pratik öneriler sunuyor. Bir kız çocuğu annesi olan Bulut, tavsiyelerin yanı sıra, kendi deneyimlerini de takipçileriyle paylaşarak şunları söylüyor: “İnsanların gözünü korkutan bebekle tatil, yanınızda bebeğin konforu ve sağlığı için gerekli ürünler varsa ve anne baba bebeğe endişe yerine mutlu ve sakin yaklaşırsa, oldukça keyifli geçecek bir deneyim olacaktır”

 

Madde madde valizde olması gerekenler şöyle: 

 

 

– Bebeklerin ensesini kapatacak şekilde tasarlanmış, mümkünse UV korumalı en az iki şapka.

 

– 6 aydan büyük bebekler için yaşına uygun spf 50 güneş koruma kremi

 

– İçinde ateş ölçer, ateş düşürücü, pişik, böcek sokmalarına ve alerjiye karşı ilaçlar bulunan mini bir acil yardım çantası

 

– Kolay sterilize edebileceğiniz tipte, uzun dakikalar oyalandığı birkaç oyuncak ve içinde müzik veya saklambaç gibi oyunları olan bir kitap. Çok fazla oyuncak götürmeniz gerekmez çünkü bebekler ve küçük çocuklar için bir toka, bir kaşık veya peçete, oyun kurmak için aslında yeterli.

 

– Üzeri uzun kollu olan mayo veya bikini üstü; zira, bebekler ve küçük çocuklar kumsalda, denizde ya da havuzda fazlasıyla direkt güneş ışığına maruz kalıyor ve bu, ciltleri için tehlike arz eder.

 

– Deniz çevresinde ayaklarını sıcaktan koruyan, havuz çevresinde ise ayaklarının kaymasına engel olan havuz patiği.

 

– Gece serinliğine önlem olması açısından, ince keten veya pamuklu kumaştan pantolon ve mutlaka birkaç tane hırka. 

 

 

Hem kız hem erkek çocuk modasında bu sene hayvan figürlü desenler ve tropik tatil temaların oldukça popüler olduğunu söyleyen Bulut, özellikle Stella McCartney, Dolce&Gabbana ve Zara kids markalarının bu trendlere uygun güzel tasarımlar sunduğunu belirtiyor. Bu sezon, özellikle kız çocukları için Liberty kumaşların fazlasıyla kullanıldığını söyleyen, kendi de bir kız çocuk annesi Bulut, kumaş kalitesi ve tasarım açısından, Jacadi ve Bonpoint markalarının kullandığı Liberty desenli tulumlar ve elbiseleri tavsiye ediyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI