Ana SayfaYaşamGodiva Cafe Menülerinde Yepyeni Tatlar Sizleri Bekliyor

Godiva Cafe Menülerinde Yepyeni Tatlar Sizleri Bekliyor

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası GODIVA’nın yenilikçi menüleri ve keyifli anlara ev sahipliği yapan şık dekorasyonuyla dikkat çeken cafeleri, menüsüne eklediği yeni lezzetler ve içeceklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çikolata severleri en lezzetli çikolata tadıyla tanıştıran GODIVA, ikonik lezzetlerine yenilerini ekleyerek misafirlerine eşsiz tatları bir arada sunuyor.

 

GODIVA CAFE MENÜLERİNE KATILAN YENİLİKÇİ LEZZETLER

GODIVA CAFE menülerine eklenen yeni tatlar arasında yer alan bir İtalyan yaz klasiği Affogato, vanilyalı dondurma ile sıcak espressonun uyumuyla iştah kabartırken, birlikte servis edilen karamelli ve kahve çekirdekli stick çikolata bu uyuma eşlik ediyor. Karamel tutkunlarının şimdiden favorisi olmaya adaya Karamelli Pankek, karamelli gold çikolata, Belçika’nın ünlü speculoos bisküvisi ve taze muz dilimlerinin yumuşacık ve pankekle buluşmasıyla hazırlanıyor. İçerisinde yer alan özel fıstıklı karışımıyla sıcak olarak sunulan Fıstıklı Krep’de menüde öne çıkan yıldız lezzetler arasında dikkat çekiyor. 

Fıstıklı Krep, üzerindeki taze fıstık parçaları, eritilmiş GODIVA çikolatası ve özel fıstıklı sosuyla yoğun herkesin vazgeçilmezi olmaya şimdiden aday. GODIVA’nın yenilikleri arasında yaz döneminin serinleten ve ferah lezzetleriyle enfes içecekler de yer alıyor. Frozen formatında geliştirilen iki yeni içecekten ilki, lavanta özünü yuzu meyvesi ve narenciye aromalarıyla buluştururken, diğeri ise yeşil çayın doğal tadını nane ve şeftaliyle zenginleştiriyor. Soğuk suyla yavaşça demlenen Cold Brew Soğuk Kahve ve Latte de yenilik arayan kahve severler için menüde yer alıyor. GODIVA CAFE tüm yeni tatlarıyla çikolatadan doğan lezzetleri seven herkese ayrıcalıklı bir deneyimi vadediyor.  
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI