Ana SayfaYaşamCVK Hotels Taksim açıldı

CVK Hotels Taksim açıldı

Taksim’in artık yepyeni bir oteli var: CVK Hotels Taksim. Taksim Meydanı’nın tam karşısında, Sıraselviler Caddesi’nin hemen başındaki CVK Hotels Taksim, birbirinden farklı konseptlerle tasarlanan 85 odasında ilk misafirlerini ağırlamaya başladı bile.

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede bulunan CVK Hotels Taksim, alışveriş ve iş merkezlerine, sanat etkinliklerine ve eğlencenin merkezine yürüme mesafesindeki çok özel konumu ile sadece iş seyahatlerinin değil turistik gezilerin de ayrıcalıklı bir durağı olmaya aday. Lüks ve konfor için her detayın düşünüldüğü otel; rüyalar kadar renkli, hayat kadar gerçek bir konaklama sunuyor misafirlerine.
Boğaz veya şehir manzarasının hakim olduğu odalarda gündelik hayatta uygularken fazla zorlanmayacağınız kadar doğal, sade ve kendinizi evinizde hissettirecek kadar samimi ve konforu önde tutan eklektik bir dekorasyon tarzı benimsenmiş. CVK Hotels Taksim, onlarca kanaldan istediğinizi dilediğiniz zaman seyretme olanağı sunan IPTV, yüksek hızda kablosuz internet erişimi, çay kahve makinesi, ücretsiz gazete servisi, yastık mönüsü gibi hizmetleriyle ideal bir şehir oteli aynı zamanda. Sigara içilmeyen oda seçimi de yapılabiliyor. Penceresinden hayatın bir film sahnesi gibi akışına tanıklık eden Deluxe Plus Oda’larda bir yandan şehri izleyip bir yandan jakuzili küvet keyfine varmak mümkün. Suit Odalar ise Boğaz manzaralı jakuzide İstanbul’un bir başka eşsiz güzelliğini yaşatıyor konuklarına.
Private toplantılardan business lounge’lara
CVK Hotels; business lounge’lardan 100 kişilik toplantılara kadar her tür davete evsahipliği yapacak 5 toplantı salonuna ve bu davetler için profesyonel çözümler sunacak teknik donanıma da sahip. İstiklal Caddesi manzaralı utive toplantı salonu geleceğin kararlarına ve başarılara imza atılacak private toplantılar için özel olarak tasarlanmış.
Ocean SPA
Ocean SPA ise özel iksirleri ve sihirli parmaklarıyla iş toplantılarından ve şehir turundan arda kalan zamanda günün yorgunluğunu atmak için birebir. Son trend techno-gym ürünleri ile donatılmış Fitness Center’ı, Türk Hamamı, Sauna’sı, Kar Çeşmesi, Buhar Banyosu ve Vitamin Bar’ı ile denemeye değer.
Mutfakta ünlü şef Coşkun Açıkgöz var
Gelelim lezzetlere… CVK Hotels Taksim’in giriş katında yer alan TXM People’s mutluluğu tabakta sunuyor. En hasından kahvaltıları, el yapımı makarnaları, İtalyanlar’ı bile kıskandıracak pizzaları, Kerem’i Aslı’ya aşık eden kahveleri ile tatları damağınızda kalacak bir mönüye sahip. Roof’ta çok yakında club / lounge olarak da misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan La Nouba Restaurant var. Dünya mutfağından harmanlanan spesiyalleri ile bir lezzet şöleni sunuyor. CVK Hotels Taksim bütün bu lezzet duraklarıyla tam bir gurme butik gibi çalışıyor. Başında da dünya üçüncüsü şef Coşkun Açıkgöz var. Lobide yer alan La Serenity Bar ise kadehlerin hiç boşalmayacağı; muhabbetin 7/24 saat hız kesmeyeceği hem Taksim hem de Boğaz manzaralı bir başka mekan.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI