İçeriğe geç
Magazin

Dakota Johnson: Tedavi Almak Zorunda Kaldım

Sinema dünysına 1999 yılında Crazy in Alabama ile giriş yapan ve Grinin Elli Tonu filmlerinde rol alan ABD’li oyuncu Dakota Johnson, son filmi Suspiria'yla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

1 dk okuma
Dakota Johnson: Tedavi Almak Zorunda Kaldım

İtalyan yönetmen Dario Argento tarafından çekilen 1977 yapımı kült korku filmi Suspiria’nın yeniden çevriminde başrolde yer alan Dakota Johnson filmin çekim süreciyle ilgili samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Almanya’daki bir dans okuluna gelen Amerikalı bir balerini canladırdığı filmin kendisini çok zorladığını belirten Johnson, çekimlerin ardından psikolojik terapi gördüğünü açıkladı. Korku-gerilim türündeki film için terk edilmiş bir dağ otelinde çekim yaptıklarını ifade eden 28 yaşındaki Johnson şunları söyledi:
 
“Hava dondurucu şekilde soğuktu. Otelin her yerinden elektrik kabloları sarkıyordu ve herkes birbirine şok dalgaları veriyordu. Çekimler beni mahvetti.”

Bu yazıyı paylaşın
Sıradaki haber

İlginizi çekebilir