Ana SayfaGüzellikDarphin vücut ürünleri

Darphin vücut ürünleri

Kuru cilt yağ asidi eksikliğiyle karşı karşıyadır. Bu yüzden, cilt bu gerekli lipidleri sentezleyemediğinde dış kaynaklı ürünlerden almak durumunda kalınır. Önemli lipid eksikliği olan ciltler; kuruluk, pullanma ve ciltte aşırı gerginlik problemi yaşarlar. Kuru ciltlerde savunma tabakası zayıfladığından daha hassastırlar. Elastik lifler dirençsizleşir. Elastik liflerin dirençsizliği yaşlanma ve cildin canlılığını kaybetmesiyle sonuçlanır. Esnek tabaka etkilendiğinde cilt sıkılığını kaybeder ve sarkmaya eğilimli bir hale gelir.

Nourishing  Firming Velvet Cream

Besleyici ve sıkılaştırıcı vücut kremi. Son teknoloji ve botanik içeriklerin karışımı olan bu ürün olgun ciltelerin yaşadığı sorunlar arasında gelen sarkmalar, esneklik kaybı ve nemsizlik gibi sorunları hedef almak için tasarlanmıştır.

İçeriğindeki Tatlı badem özü, Soya Proteini, Acı Yonca özü, seramid, Shea Butter, Ylang Ylang yağı, salkım söğüt, Salisin Söğüt, Sodyum Hyaluronate sayesinde sıkılaşma cilt tarafından kolayca  emilirken cildi rahatlatır ve sıkılığını geri kazandırır.

Fiyat: 119TL

Nourishing Satin Oil

Botanik yağların ve anti-oksidan esansiyal yağlar cildi besler, cildin elastikiyetini ve sıkılığını geri kazandırır ve kurumayı önler. Özel formülü ve kokusu sayesinde  tüm duyuları harekete geçiririr.

İçeriğindeki Susam yağı, Safran yağı, Tatlı badem yağı, Omega3 aşısından zengin Inca inchi yağı, Ayçiçeği tohumu yağı, Kırmızı Zencefil esansiyal yağı, Ylang ylang esansiyal yağı sayesinde bakım ve keyfi bir arada sunar.

Fiyat: 95TL
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI