Ana SayfaYaşamDaryal Ayter Almanak 21 kitabı çıktı

Daryal Ayter Almanak 21 kitabı çıktı

Daryal Ayter`in Almanak 21`i doğruluğuna inandıkları bir öğretinin peşinden giderek medeniyete yön verme hayali kuranların öyküsü… Öykü, bizleri yüzyıllardır süregelmiş bir mücadeleden haberdar ediyor..

Daryal Ayter`in ilk kitabı olan Almanak 21 İmleç Yayınevinden çıktı. Şu sıralar ikinci kitabını bitiren Ayter, Almanak 21`i  8 aydan daha kısa sürede yazdı. Ufak ufak hikayelerden çıkan bu kitabın adı, karekterin yazdığı köşe yazılarının yayımlandığı sütundan geliyor. Kemal karakteri geleceği öngören bir adam, yazıları daha doğrusu öngördükleri gerçekleştikçe popüleritesi artan bir köşe yazarına dönüşüyor.

Daryal Ayter`in kitap hakkındaki yorumları

`Aslında hepimizin düşündüğü şey; dünyada geleceğe dair içimizde olan şüphelerimiz, perde arkasındaki gizli güçler, savaşlar, yaşadığımız hayat hep bir şüphe içinde artık. Yediğimiz, içtiğimiz şeylere bile güvenmiyoruz. Bu korkuları çok düşünüyorum ve gelecekteki durumu çok hayal ediyorum, bu beni olduğu kadar herkesi endişelendiriyor ve ilgilendiriyor aslında. Bütün bunları hayal ederken bunları birisinin ağzından toplamak geldi. Kemal de bunları toplattığım kişi oldu böylece.`

 

Almanak 21 İmleç Kitap`tan çıktı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI