Ana SayfaModaDESA Tasarımları İle Gecenin Yıldızı Sensin

DESA Tasarımları İle Gecenin Yıldızı Sensin

İster mezuniyet ister düğün ister daha basit bir yaz daveti olsun gecenin keyfini sonuna kadar çıkarmak için ideal adres kesinlikle Desa!
 
Ben gecenin ritmine uymalıyım, gece benim ritmime uymalı diyenlerden ve son saatlere kadar rahat kalmak isteyenlerdenseniz şık olduğu kadar rahat bir ayakkabıya ihtiyacınız var. Çiçekli elbisenize, gelinliğinize, mezuniyet kombininize en uygun ayakkabıyı seçmek için Desa Koleksiyonu iyi bir tercih!
 
Desa, her zamanki gibi bu sezonda da en özel anlarınızda ve en şık gecelerinizde size eşlik etmeye devam edecek. Işıltılı dokular, kristalize efektler, bu yazın en güçlü detayları arasında. Yazın her gününü kendimiz için başka bir kutlama haline çevirebilmemizi sağlayacak, hem günlük stilinize rahatça adapte edebileceğiniz hem de yaz gecelerinin vazgeçilmez stili olacak sezonun temasına  uygun şekilde gösterişli taşlarla süslenmiş ya da parlak rugan derilerle tasarlanmış modeller koleksiyonun önemli bir bölümünü oluşturuyor. 
Işıltılı ve parıltılı rugan ayakkabılar, keskin çizgili stilettolar, sezonun olmazsa olmazı yüksek topuklu sandaletler klasik çizginin dışında canlı renklerle adımlarınızda hayat bulurken;  spor şıklığı tercih edenler için Desa’nın ışıltılı sneaker ve babet modelleri ile kendinizi dans pistinde hem rahat hem de özel hissedebilirsiniz. Özellikle kroko baskılı babetleri yine kroko baskılı çantalar ile kombinleyerek yaz gecelerinde igi odağı olmanız mümkün!
 
Ayakkabınızı şık bir çanta ile tamamlamak istiyorsanız yine birbirinden renkli, ışıltılı ve özgün modeller sizleri bekliyor. İnce el işçiliği ile özel olarak tasarlanmış deri çantalar, ışıltılı clutchlar, zarif görünümlü ince askılı modeller ile zarif ve ince şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. 
 
Özellikle serin yaz davetlerinde üzerinize şık bir ceket almak istiyorsanız Desa’nın deri giyim koleksiyonundan en özel parçalar sizleri bekliyor. Deri panelli, perfoleli ceketler ya da süet modeller  ile klasik şıklığı yakalarken; bomber modeller ile sportif şıklık size eşlik edecek. 
 
Kadın koleksiyonu kadar etkileyici erkek koleksiyonunda da şıklığına özel gösteren erkekler için birçok seçenek mevcut. Her tarzda erkeğe hitap eden ayakkabı ve deri giyim koleksiyonu ile erkeklerde davetlerin baş kahramanı olacak. 
 
Tüm abiye ayakkabı, clutch ve deri aksesuar çeşitleri DESA’nın 7/24 online alışveriş sitesi desa.com.tr ile sadece birkaç tık ötenizde. Özel davetleriniz için beğendiğiniz modeli internetten sipariş verebilir, tüm DESA ayrıcalıklarından da bu şekilde yorulmadan hızlıca faydalanabilirsiniz

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI