Ana SayfaGüzellikDiadermine ile etkili bakım

Diadermine ile etkili bakım

Schwarzkopf&Henkel kalitesiyle sunulan Diadermine Lift+ Ultime Elastine Göz Altı Roll-on, ilerleyen yaşlarda daha ince ve hassas bir yapıda olan göz bölgesinde, kırışıklıklar ve sarkmalara karşı etkin sıkılaşma ve yaşlanma karşıtı yoğun bakım sağlıyor. Ayrıca yorgunluk hissini artıran göz altı torbalarına ve koyu halkalara karşı savaşıyor.

Diadermine Lift+ Ultime Elastine Roll-on kolajen yapılandırıcı içeren güçlü formülü ile doğal kolajen sentezini artırıyor, böylece cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Ferahlatıcı masaj topuyla uygulanan ve Amino- Elastine Kompleks içeren yenilikçi formülü tüm göz çevresini tazeliyor ve yatıştırıyor. Cilde daha ışıltılı, berrak ve canlı bir görünüm kazandırıyor. Roll-on uygulaması, masaj yaparak göz çevresini ferahlatıyor. Masajla artan kan dolaşımı, göz altı koyu halkalarının, şişliklerin ve kırışıklıkların gözle görünür şekilde azalmasını sağlıyor.  

Dekolte yaşlanma izlerini değil, güzelliği yansıtacak…  İlerleyen yaşlarda cildin kolajen üretimi yavaşlar ve cilt sıkılığını kaybeder. Özellikle yüz hatları, boyun çevresi ve dekolte bölgesinde kırışıklıklar ortaya çıkar.  
Diadermine, Lift+ Ultime Elastine Multizones ile yüz, boyun ve dekolte bölgesi için yüksek performanslı, sıkılaştırıcı etkisi olan yaşlanma karşıtı bir ürün sunuyor. Lift+ Ultime Elastine Multizones jel formülü sayesinde cilde kolayca yayılıyor ve hızla nüfuz ediyor. 
Sıkça ihmal edilen, bu nedenle kadınların yaşını kolayca açığa çıkaran dekolte bölgesine, Lift+ Ultime Elastine Multizones, daha elastik ve onarılmış bir görünüm kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI