Ana SayfaGüzellikDiadermine ve Dr. Caspari işbirliği

Diadermine ve Dr. Caspari işbirliği

Yaşlanmak çoğumuzun en büyük kabuslarının başında geliyor. İşte bu yüzden tarihin başlangıcından beri insanlık, zamana dur diyecek formüllerin peşinde. Bu formüllerden birinin mucidi ise dünyaca ünlü Dr. Caspari… 1998 yılından beri Almanya’da plastik cerrah olarak ün yapan, profesyonel cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım konularında da uzman olan Dr. Caspari, kökleri Asya’ya ve Akupunktur’a dayanan yüz masaj teknikleri ile şimdi size en modern anti-aging yöntemlerinden birini sunuyor. Diadermine Laboratuvarları ve Dr. Caspari işbirliğinde geliştirilen Lift+ Wrinkle Filler Serisi, yüz masaj tekniğiyle uygulandığında daha etkili sonuçlar veriyor.

Pratik, etkili ve çok kolay…
Dr. Caspari, kırışıklıkların oluşumunda yüz kaslarının yorulmasının çok önemli olduğunu vurguluyor. Bu amaçla geliştirilen yüz masaj teknikleri, yüz kaslarının dinlendirilerek normale dönmesini amaçlıyor. Oldukça pratik bir şekilde ve kolayca uygulayabilecek teknikler, zamanın çizgilerini yüzlerden en etkili şekilde silmeye ve genç görünmeye yardımcı oluyor. Yapılacak düzenli masajlar sayesinde, yüz kasları gevşiyor ve yüzde oluşan derin çizgiler azalıyor. Cilt daha pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Akupunktur tekniklerinde hedef alınan noktalara hafifçe yapılan basınç sayesinde sinir sistemi harekete geçiyor. Böylece yalnızca yüzde değil tüm vücutta rahatlama sağlanıyor.
İşte Dr. Caspari’den ünlü yüz masaj teknikleri…
Masaj 1
Parmak uçlarıyla elmacık kemiğinizin altında kalan bölgeden kulağınıza doğru yarım daireler çizerek masaja başlayın. Elmacık kemiklerinizin etrafındaki küçük kaslar, dudaklarınızın kenarlarının gerilmesini sağlar ve yüzünüzün alt bölgesi daha düzgün bir görünüm kazanır.
Masaj 2
Yanaklarınızın ağız hizasında kalan bölgelerinden başlayarak, elmacık kemiklerinizin üstünden kulaklarınıza kadar olan bölgeye parmak uçlarınızla hafifçe bastırın. Yine aynı şekilde boynunuzun yanlarından aşağı doğru masaja devam edin. Yanaklarınızın üzerindeki büyük mimik kaslarının gevşemesi, büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Birikmiş olan stres, bu noktaların harekete geçmesi ile azalırken, lenflerin çekilmesi ile birlikte yüzünüzdeki şişlikler de ortadan kalkacaktır.
Masaj 3
Boynunuzun boğazınıza bakan iki tarafından başlayarak kulak arkalarına doğru yatay hareketlerle sertçe masaj yapın. Bu teknik sayesinde boyun kaslarınız gevşeyecek ve o bölgedeki cildiniz rahatlayacaktır. Bu hareket, boyun ve kulakları destekleyerek sarkmayı önlemeye de yardımcı olacaktır.  
Masaj, Diadermine Lift + Wrinkle Filler’ın etkisini artırıyor
Diadermine, Dr. Caspari uzmanlığında Yeni Lift+ Wrinkle Filler Cilt Bakım Serisini geliştirdi… Lift + Wrinkle Filler Serisi, cildin yapısında bulunan hyaluronik asit ve cilde uyumlu amino-m-cell bileşenleri ile kırışıklıkları belirgin şekilde gidermeye ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Lift+ Wrinkle Filler, yüz masajı eşliğinde uygulandığında etkisi daha güçlü oluyor. Diadermine’nin yeni serisi içinde gündüz kremi, gece kremi ve göz kremi olmak üzere 3 farklı ürün bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI