Ana SayfaGüzellikHerborist Uzakdoğu güzelliğinin ilacı

Herborist Uzakdoğu güzelliğinin ilacı

Herborist ürünleri, kalıcı güzellik sağlayan cilt bakımı çözümlerini içeriyor. Marka olarak “denge” felsefesini benimseyen Herborist, insanoğlu ve doğa arasındaki dengeyi sağlıklı yaşam ve mutluluk getiren canlı enerjilerin kaynağı olarak görüyor, yaşamın, akıl ve vücut dinginliğinin mükemmel uyumu içinde sürdürülmesine olanak sağlıyor. Güzellikte “bakım”dan ötesini ifade eden Herborist, denge felsefesinin tüm unsurlarını taşıyan güzellik kavramını savunuyor. Çin’de yetişen bitkiler Herborist’le kozmetiğe dönüşerek, denge ve mükemmelliğin yolunu açıp kadınları büyülemeye devam ediyor. Geniş ürün yelpazesine sahip Herborist, geleneksel bitkisel formüller içeren ürünlerini, en son biyoteknolojilerle üretiyor.  Seriye eklenen 2 yeni ürünüyle Herborist tutkunlarını sevindiriyor.  

Herborist Temizleme Köpüğü

Kendine özgü formülü ile geleneksel Çin bitikilerinden üretilen Herborist temizleme köpüğü yumuşak ve ince yapısıyla cildi derinlemesine temizliyor ve bakıma hazırlıyor. İçeriğindeki üzüm ektresi sayesinde ipeksi bir ten sunuyor. Temizleme köpüğü, masaj yaparak uygulandığında, mikrosirkülasyonu aktive ederek formülünde yer alan bitkileri etkinleştiriyor ve gözenekler bu içerikleri absorbe edebilmek için açılıyor. Ürün, kuru cilde daha iyi nüfuz etmesi için dairesel hareketlerle uygulandıktan sonra su ile durulanıyor.

Herborist T’ai Chi Güzdüz&Gece Bakımı

T’ai Chi serisi yin &yang felsefesini esas alan gündüz ve gece bakım kremi içeriğindeki inula bitkisinin nemlendirici ve anti-oksidan özelliği ile cildi besliyor ve canlandırıyor. Hassas ve açık renk tene sahip kadınların ciltlerinin kurumasını engelliyor. Ayrıca içerdiği sümbülteber bitkisiyle arındırıcı ve yatıştırıcı özelliğe sahip ürün cildin gün boyunca canlı ve parlak görünmesini sağlıyor.
Gündüz Bakımı, Eclat Soleil Nemlendirici Losyon; YANG:
Cildi dış faktörlerden koruyor, yumuşatıyor ve canlandırıyor. Böylece, cilt sabahtan akşama kadar tüm ışıltısını ve güzelliğini koruyor. Temiz ve tonik ile arındırılmış cilde fındık büyüklüğünde uygulanan ürün, cilt emene kadar masaj yaparak yediriliyor.
Gece Bakımı, Nutritive Lune Besleyici Losyon; YIN:
Gece uyku sırasında  cildi yatıştırıyor, besliyor ve nemlendiriyor. Parlak ve canlı bir cilt sunan krem cilt temizlendikten sonra, nemli cilde uygulanıyor. Göz çevresine getirmeden, cilt emene kadar parmak uçları ile masaj yaparak cilde yediriliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI