Ana SayfaModaDilek Hanif 2011 İlkbahar Yaz önce İstanbul`da

Dilek Hanif 2011 İlkbahar Yaz önce İstanbul`da

Hotel Les Ottomans’da gerçekleştirilen davette ünlü modacının2011 Yaz Koleksiyonun’dan seçilen 10 parça sergi formatında tanıtıldı.
 
Dilek Hanif’in çok özel müşterileri ve moda basınına yönelik verdiği 100 kişilik davette, Belkıs Sabancı, Arzu Sabancı, Demet Sabancı, Aysegül Düinckök, Feryal Gülman, Serra Tokar, Zeynep Çarmıklı, Banu Çarmıklı, Betina Hakko, Biricik Suden, Sertap Erener, Demet Şener, Mine Narin ve Candan Kıramer gibi konuklar tasarımları yakından inceleme fırsatı bulurken, ünlü modacıdan koleksiyon detayları hakkında birebir bilgi aldılar.
 

Karadeniz’den Esinlendi..

Özellikle Osmanlı ve Anadolu kültürünü kendi stil kodları ile yorumlayan Hanif’in yeni koleksiyonunda, Karadeniz Bölgesinin geleneksel giysilerinden esinlenmeler dikkat çekti.
 

Trabzon Bilezikleri Başrolde..

Defilesinde aksesuar olarak da geleneksel Trabzon bileziklerini kullanacağını açıklayan Hanif’in tanıtım davetine Trabzon bileziği ile katılması dikkat çekti.
 

Ünlü Konuklardan Övgü Dolu Sözler..

Ünlü konuklar Dilek Hanif Yaz Koleksiyonu için beğenilerini belirtirken, “Karadeniz Romantik Bir Paris Masalına dönüşmüş” yorumu yaptılar…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI