Ana SayfaGüzellikJo Malone Vitamin E`li cilt bakımı

Jo Malone Vitamin E`li cilt bakımı

20 yıldır Vitamin E Jel jo Malone imza cilt bakımında kapsül koleksiyonunun bir parçası. Vitamin E, koleksiyonda Jo Malone’un imza içeriği, cildi çevrenin yıpratıcı etkilerinden korumaya yardımcı olan zengin bir antioksidan. Ürünler doğal bir yumuşatıcı olan avokado içeriyo, doğal nemlendirici buğday tohumu yağı, tatlı badem yağı, kayısı çekirdeği yağı, aynisafa çiçeği ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinen çiçeksi bir ürün ile beraber cildi tazeliyor ve elastikiyetini eski haline getiriyor.

Vitamin E Jel
Antioksidan yönünden zengin bu lüks jel kuru, susuz ve yıpranmış cildi nemlendiriyor ve güneş, rüzgar ve kirliliğin yıpratıcı etkilerine karşı güçlenmesine yardımcı oluyor. Bu sakinleştirici formül yüz, el ve ayaklarda sayısız yararlar sağlamak için diğer ürünlerle kombinlenebiliyor.  
 
Vitamin E Vücut Balmı
Koruyucu Vitamin E içeren bu besleyici vücut balmı derhal yatıştırıyor ve nemlendiriyor. Balm hızlıca emiliyor, cildi yumuşatıyor, tazeliyor ve yeniliyor. Konsantre balmın kalıcı sonuçları, cildin yatışmış ve gün boyu rahat hissetmesi demek.  
 
Vitamin E Vücut Bakım Scrub
Bu nazik vücut scrubı; canlandırıcı, aşındırıcı olmayan bir bakım, ölü deriyi uzaklaştırıp, aydınlık görünümlü cilt ortaya çıkarıyor. Doğal nazik bir arındırıcı olarak organik esmer şeker molekülleri çevresel toksinlerin cilt yüzeyinde birikmesini azaltmaya yardımcı oluyor, cildin daha temiz ve daha aydınlık görünmesini sağlıyor. Tüm cilt tipleri için kullanımı ideal, shea yağı, meyve ve tohum yağlarının karışımı, cildi yoğun olarak suya doyurur ve nemlendiriyor.     
Vitamin E Dudak Kremi SPF15
Dudakları yumuşatıp, nemlendirmek için yaratılmış Dudak Kremi SPF 15 Vitamin E ile güneş kremi içeriyor, çevrenin yıpratıcı etkilerine karşı korumaya yardımcı oluyor.
Vitamin E Besleyici El Bakımı
Bu zengin krem derinin yumuşamasına ve yenilenmesine yardım ederken anında yatıştırıyor. Su kaybını önlemesi ve koruyucu bariyer oluşturması onu olmazsa olmaz bir seyahat ürünü yapıyor. Her sabah ve akşam maksimum fayda için kullanabiliyorsunuz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI