Ana SayfaGüzellikDior 5 Couleurs Lift

Dior 5 Couleurs Lift

Yoğun ışıltılı gençlik dolu bakışlı gözler için Dior’un özel ‘trompe l’œil’ sahne makyaj tekniklerinden esinlenen 5 Couleurs Lift ritüeli, parlak bir ışıltıyı vurgulayan, şekil veren etkisiyle 4 doğal far ve 4 adımda uygulanacak olan bir cilt bakım temeline sahip. 

Merkezde: “lifting” etkili yüksek yoğunlukta bir konsantrasyona sahip bir baz var. Yüksek bir konsantrasyonda cilt bakım içeriklerine sahip olan bu şeffaf krem pudrayı göz kapaklarına parmak uçlarınızla uygulamaya başlıyorsunuz. Etkin içeriklerle zenginleştirilmiş olduğundan etraflıca bir cilt bakım etkisi sağlayarak göz kapaklarını daha sonra uygulanacak olan makyaja hazırlıyor: yumuşatıyor, düzeltiyor ve canlandırıyor.
İki serumla zenginleştirilmiş göz farları da bulunuyor. İnanılmaz bir saten dokunuş sağlayan, cilde tam anlamıyla nüfuz eden bir doku ile biri açık biri koyu iki göz farı.
Göz makyajındaki ışıltılı bir dokunuşu da yine bu farlarla sağlayabiliyorsunuz. Gözlere ışıltılı bir aydınlık katan inci gibi parlayan bir sonuç elde etmek için bu pudrayı özenle kaş kemiğinin üstüne veya gözpınarına uygulayabiliyorsunuz.
Göz kapakları ve kaşlar için göz kalemi de unutulmamış.  Ayarlanabilir yoğunluğu ile kremli formülü göz çizgisi boyunca veya kaşların üzerine göz kalemi veya liner olarak uygulanabilmesini sağlayarak gözleri mükemmel bir şekilde belirgin hale getiriyor. 
5 Couleurs Lift doğal ve parlak gölgeler sağlayan, sahne makyaj sanatçıları tarafından özellikle seçilmiş ve her bir cilt tonuna uygun hale getirilmiş dört yeni renk kombinasyonu sunmakta. Bu ‘lifting’ gölgeler pembe, gri, amber ve fildişi renklerinin çeşitli kombinasyonlarında sunulmuş.
Anında, göz çizgisi daha yumuşak bir görünüme sahip oluyor. Taptaze ışık saçan gölgeler gözlere güzel bir parlaklık katıyor. Günden güne, etkin cilt bakım içerikleri cildi yumuşatıp kaldırıyor ve tamamen ışıltı dolu genç bakışlar için göz kapaklarını canlandırıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI