Ana SayfaGüzellikDior Eau Svelte

Dior Eau Svelte

2011`de, Dior yeni Eau Svelte`yi yarattı. Simgeleşmiş, 15 senelik bir ürünün modern uyarlamasını, yağ hücrelerini sıkılaştıran ve daha pürüzsüz bir görüntü veren tonik etkisi ile sürdürüyor. Yeni Eau Svelte’in bal renginde jel kıvamı, tonik tazeliğindeki yapısı ile bir tül gibi vücudunuzu yeniden şekillendiriyor. Anında cilde nüfus etme özelliği ile hücreleri destekleyerek cilt sıkılığını artırıyor. Depolanmış yağları parçalayarak etkili bir şekilde yok eder ve yeni yağ deposunu kontrol altına alıyor. 4 hafta içerisinde selülit görünümünü gözle görülür bir şekilde azaltır. İnce vücut görünümünüzü yeniden kazanmanıza yardımcı oluyor.
Cilt bakım ürününün performansı ve parfümün zarafeti, eşsiz bir his için birleşti. Eau Svelte, güzellik bakımınızda, taze ve yenileyici özellikleri ile hislere hitap eden bir ürün. Daha ilk kullanımınızdan itibaren tonik etkisi ile cildiniz değişime uğrar, daha parlak ve yenilenmiş gözüküyor.
 
Sıkılaştırıcı yüksek performanslı cilt bakımı
Gerçek bir vücut bakımı sağlayan Eau Svelte, eşsiz formulasyonuyla karakterize ediliyor. Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş, hydro-satin içerikli karışımı ve sıkılaştırıcı etkisi kanıtlanmış, durulanmış Centella Asiatica özlerinin karışımı size inanılmaz bir cilt rengi ve yepyeni bir parlaklık kazandırıyor. Dior Innovation Center tarafından seçilen, uyarıcı içerikli maddeler (Visnaga Vera ve Terminalia Sercea) ürünün enerji verici etkilerini arttırıyor.
Eau Svelte`in hafif ve ipeksi buğusu yenilenen cildinizi kapladığında vücudunuz kendini bir zevk dalgasına bırakıyor. Cildiniz yumuşuyor, nemleniyor ve gözle görülür biçimde güzelleşiyor.
Doğal haliyle zarif ve yenileyici bir parfüm
Eau Svelte`in tekrar zindeleştirici ve iyi hissettirici özellikleri sarı ve yeşil meyvelerin kokusunun modernize edilişinden geliyor. Zengin doğanın bu ince ve kadınsı daveti; özellikle yumuşatıcı etkileri için seçilmiş çiçeksi özlerin ve doğal kokuların (yasemin, ylang özü, gül ağacı ve palmiye) canlandırıcı derecede taze karışımını size sunuyor.  
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI