Ana SayfaGüzellikMaskara Terrybly

Maskara Terrybly

Kirpiklerinizi kontrol edin! Terrybly etkisi ile kirpik uçlarınıza sihirli değnekle dokunun. Nasıl mı? Mascara Terrybly ile. İçeriğindeki renkli uzatıcı serum ve Lumicoat Bakımının tekrar keşfedilişi ile kirpik fiberlerine merhaba!

Mascara Terrybly her geçen gün kirpikleriniz yeni bir boyut kazanıyor; güçleniyor ve uzuyor. Kirpiklerinizi destekliyor, kıvrımlarını oluşturuyor ve son moda belirgin çizgiler yaratıyor.
MASKARALARIN EN ÇOK ‘DOLGUNLAŞTIRANI’
Standart mascaraları unutun! Mascara Terrybly sizi yoğun kirpik uzatıcı serumu ve gerçek hacim ile tanıştıracak. Yeni kirpiklerin büyümesini aktifleştiriyor ve kirpiklerinizin dipten uca bakımını sağlıyor.
Formülündeki hyalüronik asit sayesinde kolajen sentezini arttırıyor. Kirpiklerin yoğunluk kazanmasını ve çoğalmasını sağlıyor.
MASCARALARIN EN ‘ŞEKİLLENDİRİCİSİ’
İçeriğindeki ultra yumuşak bitki özleri ile Maskara Terrybly kirpiklerinizde rahatlatıcı bir etki bırakıyor, ultra esneklik sağlıyor. Kirpikleri örten yapılandırıcı polimerler, fırçanın yarattığı kıvrımları tıpkı haute couture tasarımlar gibi biçimlendiriyor. Baş döndüren etkiler ve kirpiklerde ultra kıvrımlar yaratır.
  
MASCARALARIN EN TERRYBLY ‘PARLAYANI’
Işıltı etkinleştirici Maskara Terrybly, gerçek vinil yapısı sadece bir kat uygulama sayesinde canlı, yoğun siyah Black Parti Pris rengi ile gözlerde yoğun ışıldayan bir görünüm bırakıyor.
  
MASKARALARIN EN ‘KOKOŞU’
Bu sihirli ince fırça en baş döndürücü kirpikler yaratmak için tasarlanmış. BY TERRY örgü, sentetik yapıdaki konik fırça ile hiçbir kirpiğin kurtulamayacağı bir mıknatıs görevi görüyor. Terry üst üste fırça darbeleri ile kirpikleri yakalıyor; üst kirpiklerde her kirpik mükemmel şekil alana kadar geri- ileri hareket ediyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI