Ana SayfaGüzellikDiorskin Nude

Diorskin Nude

2009 yılının başları, DIOR’un makyaj alanındaki uzmanlığı ve podyumlardaki yaratıcı zenginliğinden ilham alan DIORSKIN NUDE® tasarımına şahitlik etti. Anında muhteşem doğallıkta ve aydınlık bir cilt yaratan iki benzersiz fondöten. Sırları, ışığı mat katmanların etkileşimiyle yakalayıp yansıtan sonsuz “Aktif Mineral Su“ damlacıklarından oluşan ve kusurları gizleyen formülünde saklı. Sonuç; kendini fark ettirmeyen bir fondöten, anında iyileşen, aydınlanan, mükemmel doğallıkta bir görünüm. 

Başarısına başarı ekleyen bu seri, 2010’da iki yeni ürünle geldi.

Natural Glow Sculpting Powder Make Up, üç ürünü tek bir üründe buluşturan muhteşem bir tasarım: Gece fondöteni, yüz hatlarını şekillendiren gölgeli pudra, ve aydınlatıcı. 

Skin Perfecting Hydrating Concealer  ise gözlerdeki koyu halkaları, göz altı torbalarını ve kızarıklık gibi diğer belirtileri kapatan gerçek bir göz çevresi bakım ürünü. Olağanüstü nemlendirme gücüne sahip olan bu kapatıcı 6 saat içersinde oranında cildin nem artışını sağlıyor. %35 mineralleştirilmiş su ile gerçek bir cilt etkisi yaratıp ve koyu halkaların kapatılmasında etkili.

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI