Ana SayfaErkek ModasıKérastase Homme ile saç sermayenizi güçlendirin

Kérastase Homme ile saç sermayenizi güçlendirin

Araştırmalar gösteriyor ki erkeklerin dış görünüşleri ile ilgili en büyük kaygıları kırışıklıkları veya kiloları değil; saçları ve “saç sermayeleri”. 3 erkekten 2’si saç sermayeleri ile ilgili kaygı duyuyorlar ve erkeklerin saç sermayeleri birçok faktör tarafından yıpratılıyor.

Erkekler söz konusu saç bakımı ürünleri olduğunda kendi ihtiyaçlarına iyi cevap veren ürünleri talep ediyorlar. Ayrıca, erkekler saçlarını her gün yıkadıkları için günlük kullanıma uygun şampuanları tercih ediyorlar.

Kérastase da erkeklerin bu özel ihtiyaçlarına yönelik özel bir seri yarattı: Kérastase Homme. Kérastase Homme serisi, Système Taurine teknolojisi ve çeşitli aktif maddelerle zenginleştirilmiş formülleri ile erkeklerin özellikle belirttiği 3 temel ihtiyaçlarına hitap ediyor.

CAPITAL FORCE, erkek saç sermayesini güçlendirmek için ilk günlük bakım. L’Oréal İleri Araştırmaları, Système Taurine içeren formüller yarattı:

Saç sermayesini yıpratan faktörlerle mücadele eden 3 şampuan ve saç sermayesini kökte uyarıcı 3 losyon bakım.

Système Taurine içeren formüller erkeklerde saç köklerini uyarıcı etkiye sahiptir. Ayrıca, sebum fazlası, kepek, saçları incelten faktörler gibi üst üste gelen faktörlerle savaşır. Serinin bütün ürünlerinde bulunan bu teknoloji, cevap verilmesi amaçlanan ihtiyaç doğrultusunda çeşitli aktif maddelerle zenginleştirilmiştir. Kérastase Homme şampuanları günlük kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir.

Homme serisinde, Kepeğe Karşı, Yağlanmaya Karşı ve Yoğunlaştırıcı Etki eden 3 şampuan ve 3 losyon bakım bulunuyor. Ayrıca, saç derisini derinlemesine temizleyen ve saçları kir, yağ vs. gibi kalıntılardan arındıran 2 adımlı profesyonel salon bakımı ile de Homme serisinin etkileri daha da perçinleniyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI