Ana SayfaGüzellikDream Long Ailesinin Yeni Üyesi: Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum

Dream Long Ailesinin Yeni Üyesi: Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum

Elseve’den Saç Bakımında yeni bir trend: Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum! Kuru ve ıslak saça uygulanabilen L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum’u sür, düzleştir ve uzat! Mükemmel düz ve 4 cm daha uzun görünen saçlara kavuş! L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum, düzleştirme ve kurutma öncesi  uygulanarak 230 derece ısıya karşı koruma sağlıyor. Ayrıca gün boyu elektriklenme ve kabarmayı önlüyor.
L’Oréal Paris Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum, keratin içeren zenginleştirilmiş formülü ile pürüzsüz düzlük sağlarken, 4 cm daha uzun görünen saçlara kavuşturuyor, yağlı his bırakmıyor!

L’Oréal Paris Elseve Dream Long Ailesi ile uzat uzatabildiğin kadar!
Elseve’in herkesin hayalindeki uzun saçlara sahip olması için sunduğu Dream Long ürünleri ile saçınız uzunken de bakımlı ve parlak duruyor. İçeriğindeki bitkisel keratin, hint yağı ve vitaminlerle, daha uzun saçlar sunan, saçın boy ve uçlarını güçlendiren, kırıkları önleyen Dream Long ile uzun saç hayaline kavuşmak mümkün…
 
L’Oréal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı, güçlü onarıcı formülü ile saçlarınızı kırılmalara karşı koruyor, bakım yaparak onarıyor. Şampuan sonrasında uygulanan Dream Long Kolay Tarama Bakım Kremi, özel formülü sayesinde saçları yumuşacık yaparak onarırken Dream Long Uzun Saç Kurtarıcı Maske, saçlarınızın yeni gibi güçlü ve onarılmış olmasını sağlıyor. Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi, kırık uçları onararak, kırık uç ve boyların güçlenmesini sağlıyor, son 3 cm’sine kadar yıpranan saçları kurtarıyor.

*Dream Long şampuan, saç kremi, serum kullanımı ve fırçalama sonrası 34 kişi üzerinde yapılan klinik test.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI