Ana SayfaModaHeyecanlandıran İş Birliği: Vans x Opening Ceremony

Heyecanlandıran İş Birliği: Vans x Opening Ceremony

Vans ve Opening Ceremony 2014 yılından beri yaratıcılığı ifade etmeyi ve iş birliğini kutlamalara dayanan bir birliktelik yürütüyor. Bu Şubat’ta Vans ve Opening Ceremony, bu iki ikonik markanın çıkaracağı ayakkabı, giyim ve aksesuar koleksiyonun çıkışı için yeniden bir araya geliyor. 19 Şubat’ta piyasaya sürülecek olan özel koleksiyon Vans mağazaları ve dünya çapında seçkin sneaker storelarda satışa sunulacak. 

2002’de kurulan Opening Ceremony, keşif ve dostluk ilkeleriyle motive olan yaratıcı, birçok markayı içerisinde barındıran bir perakendeci olarak ortaya çıktı ve o zamandan beri dünyanın dört bir yanındaki insanların ve ülkelerin birçok benzersiz ve farklı bakış açısını andı. Opening Ceremony’nin her ikisi de ünlü birer tasarımcı olan kurucuları Carol Lim ve Humberto Leon, her zaman yeterince temsil edilmeyen sesleri güçlendirdi ve çoğu zaman moda dünyasının çok ötesine uzanan sınırları zorladı. Yıllardır modanın ön saflarında yer alan Carol ve Humberto, küresel ölçekte Vans ile uzun süredir devam eden ortaklıklarını kutlamaya devam ediyor.

 

Opening Ceremony Kreatif Direktörü Humberto Leon “Vans uzun süredir yaratıcı ortaklarımızdan biri ve bu sezon ikonik baskıları üzerinde iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu yeni kapsül koleksiyon için Carol ve ben checkerboard desenini yeniden yorumlamaktan etmekten ilham aldık ve Vans’ın klasik desenini grafik bir yaklaşımla ele aldık” dedi.

  

 

Vans’in ikonik checkerboard baskısından ilham alan Opening Ceremony kurucuları, giyim ve ayakkabılarda soyut yılan ve leopar şekilleriyle deseni yeniden keşfediyor. Vans’ın orijinal ayakkabısı Authentic’i tuval olarak kullanan Opening Ceremony, her yerinde pozitif ve negatif alanı vurgulayan tekrarlayan bir desen yaratırken, üstünde ve tabanındaki yılan ve leopar desenleri arasındaki uyumu yakaladı.

 

Tekrarlanan leopar deseni, önden fermuarlı, geçişli kıskaçlar ve gizli bir kapüşon içeren ve eşofman takımlarından ilham alan bir mont da dahil olmak üzere çeşitli giysilerde yer alıyor. Vans x OC leopar pantolonu, şerit cepleri ve fermuarlı yapısı rahat bir kesime sahip. Leopar desenleri, yeni bir kauçuk Vans x OC yamasıyla süslenmiş, yumuşak dolgu ile doldurulmuş leopar baskılı bir çanta ile tamamlanıyor.

 

İkinci bir ayakkabı serisi, orkide ve baja mavisi renklerinde tek renkli üst kısımları kullanarak bir üst seviyeye çıkıyor. Authentic QLT, baştan aşağı renk, kapitone vampir ve yan dikişlerle Vans’ın ilk siluetine iki popüler renk çeşidi getiriyor. Her ayakkabı, topukta bir Opening Ceremony dokuma yaması ile tamamlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI