Ana SayfaGüzellikDrew Barrymore gibi görünmek için

Drew Barrymore gibi görünmek için

Drew Barrymore ne yaparsa yapsın sinema sektörünün en önemli yüzlerinden biri… Dönem dönem saçını ve makyaj stilini değiştiren, kendini yenileyen ünlü güzel her daim kırmızı halının en çarpıcı yüzlerinden biri.

Sephora makyaj uzmanlarına Drew Barrymore gibi görünmek için sahip olmamız gereken ürünleri, yapmamız gerekenleri sorduk. Bakın neler söylediler…

Ten Makyajı için Sephora Mattifying Compact Foundation 35 ile Too Faced Bronzing Powder sizin için yeterliyken göz makyajı için NARS Concealer (Vanilla), Sephora Profision Eyes (Cocoa Powder), Fred Farrugia Smoky Eye (02) ve Sephora Atomic Volume Mascara (Black)ya sahip olmanız gerekiyor.

Fred Farrugia Transparent Cream Blush (02)`ı yanaklarınızda kullanırken dudaklar için de en büyük yardımcınız Sephora Lip Attitude Star (S06-Violet Party) olacak. 
Özel ipucu:
-Yanaklarınızdaki allığın dağılmaması ve gün içerisinde renginin kaybolmaması için krem ve toz allıkları biribiri üzerine kullanarak kalıcılığı arttırabilirsiniz,
-Gözler için uyguladığınız far renklerini uygun bir eyeliner fırçası ile kirpik diplerinizi renklendirmek için kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI