Ana SayfaGüzellikL`Occitane Almond Delightful Shape

L`Occitane Almond Delightful Shape

Soğuk geçen kış aylarından sonra, havalar ısınmaya başladığı zaman Badem ağaçları yeniden doğar, içindeki bitki özü tomurcukları canlandırır ve kadifemsi bir dokuya sahip olmalarını sağlar. Badem ağacının bitkisel gücü, proteinleri ve doğal kafeinlerinin birleşimi sayesinde vücudunuz daha sıkı ve daha güzel bir görünüm kazanır.

Vücudunuzu canlandırın, daha sıkı ve daha güzel bir görünüm için “Büyüleyici Şekli” kullanın!
Yeni inceltme ve sıkılaştırma formüllü vücut bakımı L’OCCITANE Badem serisinden  ALMOND DELIGHTFUL SHAPE.
L’OCCITANE Badem serisinin ürün seçeneklerine gelince…
 “Büyüleyici Şekil” Almond Delightful Shape (YENİ formül): Güzel badem kokusu ve ağız sulandırıcı krem jel dokusu ile L’OCCITANE Almond Delightful Shape cildi sıkılaştırmanın ve selülitlere karşı savaşmanın keyif verici yeni çözümü. Cilt tarafından hızlıca emilen jel yapısı sayesinde güne başlarken kullanmak için ideal. Delightful Shape kullanımı sonucunda kalçanız 3,3 cm kadar incelir ve selülitlerinizde gözle görülür azalma meydana gelir.
“Zarif Bacaklar” –  Almond Elegant Legs (YENİ): Gün boyu yapılan alışverişlerden, spor aktivitelerinden veya uzun bir uçak yolculuğundan sonra, günün her anında L’OCCITANE Almond Elegant Legs kullanarak yorgun bacaklarınıza hafiflik ve ferahlık kazandırarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Yorgunluğa karşı geliştirilmiş canlandırıcı formülü sayesinde bacaklarınız üzerinde hızlı ve uzun süreli bir etki gösterir.
“Organik Tonik Yağı”- Almond Organic Tonic Oil (YENİ): Özel olarak geliştirilmiş bitki özlü organik formülü sayesinde cildi canlandırır ve hafiflik hissi uyandırır. Özellikle geceleri yatmadan önce kullanmak için ideal olan bu L’OCCITANE Almond Organic Tonic Oil cildinizi canlandırır.
"Badem Sütü” – Almond Milk Veil (YENİ): Ekstra hafif dokusuyla L’OCCITANE Almond Milk Veil cildi nemlendirir ve sıkılaştırır. Sadece birkaç saniye içinde cilt yumuşar, sıkılaşıır ve çok güzel kokar. Badem yağı, sütü ve proteinlerinden oluşur, cildinizi nemlendirirken keyif verir.
“Muhteşem Karın” – Almond Delicious Tummy: L’OCCITANE Almond Delicious Tummy ferahlatıcı jel yapısı sayesinde karın bölgenizin daha ince ve daha sıkı bir görünüme sahip olmasını yardımcı olur. İlk uygulamadan cildinizin daha yumuşak ve daha esnek olduğunu hissedeceksiniz ancak kullandıkça karın bölgenizin sıkılaştığını fark edeceksiniz. Saat yönünde dairesel hareketler yaparak cildiniz tarafından tamamen emilene kadar masaj uygulamasına devam edebilirsiniz.
 “Göğüs Jeli” – Almond Bust Gel: L’OCCITANE Almond Bust Gel içeriğindeki kolajen maddeye benzer olan badem proteinleri sayesinde göğüslerinizi sıkılaştırır ve şeklini güzelleştirir. Bu eşsiz formül göğsünüze sürdükten sonra cilt tarafından hızlıca emilir. Almond Bust Gel özellikle hamilelik ve emzirme döneminden sonra kullanmak için idealdir.
“Konsantre Badem Sütü” – Almond Milk Concentrate: İki özelliği bir arada içeren, eşsiz bir kokuya sahip olan L’OCCITANE Almond Milk Concentrate  cildi hem nemlendiriyor hem de sıkılaştırıyor. Cildin daha elastik ve daha yumuşak olmasını sağlayan özel geliştirilmiş nemlendirici formülü sayesinde cildin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor.
“Esnek Cilt Yağı” – Almond Supple Skin Oil: Bu vücut yağı kurumuş ve sıkılaşmaya ihtiyacı ciltler için ideal. Normal, kuru ve selülitli ciltler için uygun olan L’OCCITANE Almond Supple Skin Oil özelikle diyet yapan veya hamile olan bayanların kullanımı için geliştirildi. Sabah ve/veya akşamları vücudun tüm bölgelerine dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanabilir.
“Duş Yağı” – Almond Shower Oil: Eşsiz yağlı dokusu su ile temas ettiğinde hassas bir köpüğe dönüşür ve ciltte mükemmel bir koku ve ipeksi bir pürüzsüzlük oluşmasını sağlar. L’OCCITANE Almond Shower Oil nemli vücut üzerine uygulanır, cildi hem temizler hem yumuşatır ve kolayca durulanır.
“Muhteşem Pat” – Almond Delicious Paste: Badem özü ve badem yağı karışımından elde edilen, ezilmiş badem kabukları ve şeker kristalleriyle güçlendirilmiş yapısı sayesinde L’OCCITANE Almond Delicious Paste cildi ölü hücrelerden arındırır. Tüm vücut üzerine aşağıdan yukarıya doğru yapılan yumuşak masaj hareketleri ile cildi yeniler, yumuşatır ve mis gibi kokmasını sağlar.
“Muhteşem Sabun” – Almond Soap: Günün her anında ellerinizin temizlenmesini, nemlenmesini ve cildinizin ölü hücrelerden arınmasını sağlayan L’OCCITANE Almond Soap günlük kullanım için idealdir. Yumuşak ve tatlı badem kokulu bu sabunu elinizin altından ayırmak istemeyeceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI