Ana SayfaGüzellikDr.Hauschka cildinize ferahlık katacak

Dr.Hauschka cildinize ferahlık katacak

Bilim ve doğayı buluşturan organik ürünleriyle Avrupa’nın vazgeçilmez markası Dr. Hauschka’nın temel bakım seti cildinize doğal ve ferahlatıcı bir görünüm sağlıyor. Özenle seçilen bitkilerin hammadde bileşenlerinden oluşan Dr.Hauschka’nın temel bakım seti Temizleme Kremi, Yüz Toniği ve Gül Özlü Kremden oluşuyor.

Ritmin cilt bakımındaki öneminden yola çıkan ve her cildin kendi ritmik düzenine uygun ürünler sunan Dr.Hauschka’nın cilt bakım ürünleri cildin doğal dengesini yeniden sağlamaya yardımcı oluyor.
Dr.Hauschka ile ilk defa tanışacaklara da önerilen Dr.Hauschka temel bakım seti; temizleyici kremi, yüz toniği ve gül özlü kremi ile tüm ciltte ahenkli bir güzellik sağlıyor.
 “Dr. Hauschka Cleansing Cream” Temizleyici Krem
Dr. Hauschka’nın temel bakım seti içinde sunduğu temizleme kremi içerdiği ince çekilmiş badem tanecikleri ile cilt temizliğinde harika bir çözüm sunuyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan temizleme kremi; eski zamanların badem özleriyle aynısefa çiçeği, papatya gibi bitkileri, badem yağı ve buğday yağı gibi bileşenlerle zenginleştirilerek hassas cilt bakımının en temel ürünü haline geliyor. Dr.Hauschka temizleme kremi uygulandığı cildin kendi kendisini temizleme özelliğini uyararak siyah nokta oluşumunu önlüyor, gözenekleri sıkılaştırıp cildin doğalsebum tabakasını korumasına ve nazikçe tazelemesine yarıyor.
“Dr. Hauschka Facial Toner” Yüz Toniği
Dr.Hauschka’nın temel bakım setinin ikinci basamağını oluşturan yüz toniği normal, kuru, hassas ve yenilenmeye ihtiyaç duyan cilt tipleri için önerilmekte. En önemli özelliği gün içindeki katabolik etkilerle başa çıkması ve ciltte gözle görülür bir canlılık sağlaması. İçeriğindeki güvercin ağacı ve çoban gülü gece boyunca cildin kendi kendini yenileme fonksiyonlarını destekliyor. Erkeklerde tıraş sonrasında kullanıldığında cildi güçlendiriyor. Dr.Haushcka yüz toniği sprey başlığı sayesinde cilde doğrudan püskürterek de kullanılabiliyor.
“Rose Day Cream” Gül İçerikli Gündüz Kremi 
Çeşitli güllerden oluşan gül özütü, hatmi, kuşburnu, sarı kantaron, balmumu, shea yağı ve gül mumundan oluşan içeriğiyle Dr.Hauschka Gül İçerikli Gündüz Kremi cildin kendisini yenilemesine yardımcı oluyor. Yoğun gül içeriği ile ciltteki pul pul dökülmeleri önlüyor, ölü hücreleri azaltıyor. Hızlı emilim özelliği ile de cilde yumuşaklık ve kadifemsi bir his veriyor. İçeriğinde kuşburnu da bulunan gül içerikli gündüz kremi kızarıklığa eğilimli hassas ciltlerin direncini arttırıyor.
 
Dr. Hauschka’nın temel bakım setini tüm GNC mağazalarından alabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI