Ana SayfaYaşamDulcis SPA sonbahara hazır

Dulcis SPA sonbahara hazır

Dulcis Thermal SPA& Hammam`da sonbahara hazırlık var. Fransa’da Cilt gurusu olarak tanınan Anne Semonin ürünleri Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme’nin   Spa Merkezinde kullanılıyor, damakta tat bırakan “Ismarlama” konsepti ile hazırlanmış Anne Semonin  bakımları bu özel yönüyle rakiplerine fark atıyor.

Yanlızca Radisson Blu Resort&Spa, Çeşme’deki Dulcis Thermal Spa&Hammam’da kullanılan, satışa sunulan ve Sonbahar için önerilen bakımların bazılarından örnekler şöyle; 

NEMLENDiRiCi PEMBE KiL BAKIMI

Kuru ve dehidre olmuş ciltler için bitkisel içerikler ve Pembe kaolin karışımından oluşan ultra nemlendirici bir bakım. Ölϋ hϋcrelerden arınmak için yapılan tuzla ovalama bakımından sonra Pembe Kaolin ve nemlendirici özel karışım tϋm vϋcuda uygulanıyor. Silikon, aluminyum açısından son derece zengin olan Fransız kökenli bu çamur kendi yeraltı tϋrevleri  ile bϋtϋnleşerek cilt için multi fonksiyonel bir formϋle dönϋşmϋş. Bu bakımın amacı yorgun ve deforme olmuş ciltleri pϋrϋzsϋz bir görϋnϋme kavuşturmak.

DETOKS VÜCUT TERAPiSi

Son derece etkili ve çok yönlϋ olan bu terapi önce cildi pϋrϋzsϋzleştirmek ϋzere tuz ovalama  işlemi ile başlar. Daha sonra ,vϋcudun ter atılımını destekleyerek toksinlerden arınmasını sağlayarak anında cildinizin şekillenmesini, renklenmesini ve  yumuşamasını sağlayan  maske  ile devam eder.Bu uygulamadan sonra cildinizin görϋnϋmϋ ve dokusundaki inanılmaz değişime şaşıracaksınız. Bu bakım aynı zamanda cildinizin hassasiyetini hafifletir, yıpranmış cildi canlandırır ve cilt  kırışıklıklarını dolgunlaştırıyor.

TAHiTi SiYAH KUM BAKIMI

Cilde parlaklık kazandıran ve yoğun nemlendirici özelliği olan besleyici  bir bakım. Intensive complex adını verdiğimiz yoğun karışımlarla hazırlanmış yağlar ile vϋcudunuz Siyah Kum ile  ovalama seansına hazır hale getiriliyor. Tahiti Siyah Kumu ile cildiniz ölϋ hϋcrelerden arındırılarak yumuşak, ipeksi bir doku elde edilirken aynı zamanda detoks özelliği ile cildinizin genç görϋnϋmϋ korunmuş oluyor. Bakımınız aromatik sırt masajı ile sonlandırılıyor. 

DULCIS THERMAL SPA&HAMMAM, uzman kadrosu ve büyüleyici havası ile nefes kesici doğal bakımlar eşliğinde güzelliğinizi yenilemeniz için sizleri bekliyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI