Ana SayfaGüzellikMor şişeli parfümler

Mor şişeli parfümler

Şişeleri tabi ki bir parfümün değerini azaltmıyor ama bazı şişeler de albenisi ile haykırıp duruyor. İçgüdüsel olarak insanı mutlu eden renklerin en başında gelen “mor” kozmetik ve güzellik sektöründe de sık sık kullanılıyor. Yıllar boyu cazibenin ve sevginin sembol rengi olan “Mor” parfüm şişelerinde de kullanılıyor. Kullananlara bağımlılık bile yaratıyor.

Morun hayatımızdaki önemi belliyken biz de mor şişeli parfümler ile ilgili  bir uzmana danışalım istedik. Sephora İstinye Park Mağaza Müdürü İrem Topçu bu konuyla ilgili bakın neler söyledi:
"Müşterilerin mor şişeli parfümleri tercih etmelerinin en büyük sebebi şişe tasarımı ve mor rengin diğer sıcak renklerle olan uyumlu çekiciliği. Bunun yanı sıra mor renge sahip olan parfüm şişeleri stil sahibi, eğlenceli, kendine güvenen, seksi ve  büyüleyici hanımların vazgeçilmez tercihi oluyor. Genelde, mor şişeli parfümler alt notalarında baskın baharat kokularına sahip iken, Marc Jacobs Lola çiçeksi ultra feminen esansı ile samimi ve baştan çıkarıcı bir etki yaratıyor. "

Mor şişeli parfümler için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI