Ana SayfaGüzellikEn Yeni Güzellik Teknolojisi Dyson Corrale

En Yeni Güzellik Teknolojisi Dyson Corrale

Dyson’ın patentli esnek plakalarını kullanarak saçı bir araya toplayan  ve gelişmiş bir saç şekillendirme sunan Dyson CorraleTM Türkiye’de satışa sunuldu. 2 Eylül 2020, Çarşamba günü yapılan dijital lansman etkinliğiyle Türkiye’de tanıtımı yapılan Dyson CorraleTM  saç düzleştirici ile istediğiniz saç stilini dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde ve hızlıca yaratabilirsiniz.

Gücünü araştırmacı ve deneyci yaklaşımından alan, günümüz teknolojisini sürekli yeniden tasarlama ve geliştirme tutkusuyla birleştiren James Dyson tarafından global lansmanı 12 Mart tarihinde yapılan Dyson Corrale™ saç düzleştirici artık Türkiye’de…
 
Esnek plaka teknolojisine sahip ilk düzleştirici1 olma özelliği taşıyan Dyson Corrale™ saç düzleştirici, saçı şekillendirmek, bir araya getirmek, her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı ve gerginlik vererek saçı mükemmel bir şekilde hizalamak ve ısıya olan bağımlılığı azaltmak için esnetilen mikro kaplamalı plaka teknolojisine sahip.
 
Tüm saç tiplerine uygun bu yeni saç düzleştirici; hassas sıcaklık sunabilmek için Dyson’ın “Akıllı Isı Kontrolü” teknolojisine sahip ve kablolu bir düzleştiricinin termal performansını sağlamak için 4 hücreli lityum-iyon pil teknolojisiyle kablosuz performans sunarak kullanıcılara istedikleri zaman istedikleri yerde muhteşem bir stil elde etme imkanı sağlıyor.

Saç Şekillendirme Bilimi
 
Dyson Corrale ™ saç düzleştirici, saçın yapısını korumak, pürüzsüz, parlak bir görünüm yaratmak ve gelişmiş bir şekillendirme sunmak için tasarlandı. Dyson, yaklaşık 10 yıldır saç düzleştirme bilimini araştırıyor, dünya çapındaki küresel saç laboratuvarlarına 100 milyon sterlinden fazla yatırım yapıyor. Yüzlerce saç bilimcisi, mühendis ve profesyoneli istihdam ederek saçın yapısından hava akımı dinamiklerine kadar termal, mekanik ve kimyasal hasarı ve saç sağlığı üzerindeki etkilerini anlayarak detaylı bir şekilde inceliyor.
 
Saçları düzleştirmek için ısı, germe gücü ve kontrol birleşimi gereklidir. Saçtaki hidrojen bağlarını kırmak için ısı, bu bağları yeniden şekillendirmek için germe ve sıkıştırma, ısıyı ve gerginliği eşit şekilde uygulamak içinse kontrol devreye girer.
 
Dyson’ın kapsamlı testleri, sert plakaya sahip düzleştiricilerin sadece saçın en kalın kısmına ısı ve germe gücü uygulayabildiğini gösteriyor. Bu durum, dışarıda kalan saç tellerinin işlem görmemesine ve düzleşmemesine neden oluyor. Dışarıda kalan saç tellerinin düzleştirilebilmesi için saç üzerinden birkaç kez geçilmesi gerekiyor ve saça yüksek ısı uygulanıyor. Bu da saç gücünde, parlaklığında ve renginde bir azalmaya neden oluyor.
 

Corrale’in Bir Arada Tutma Teknolojisi

Dyson; optimum esneklik, dayanıklılık ve termal iletim sağlamak için 6 metalin dikkatli ve dengeli bir şekilde birleştirildiği karmaşık bir manganez bakır alaşımlı plaka geliştirdi. Her plaka 65 mikron -insan saçı genişliği- ve statiği azaltmaya yardımcı olan iyonize edici özellikler üretmek için turmalin kenarlarla hassas bir şekilde işlendi.
 
Geleneksel düzleştiricilerin aksine, saçları şekillendirmek ve bir araya getirmek için Dyson CorraleTM saç düzleştiricinin esnek plakaları, daha fazla kontrol sağlıyor ve şekillendirmeden alınan sonuçları artırmak için ısı gerekliliğini azaltıyor. Plakalar saça uyum sağladıkça, germe gücünü daha eşit şekilde uyguluyor ve saç tellerinin yayılmasını durduruyor. En önemlisi bu güçlü kontrol, aynı düz stile daha az ısıyla ulaşılmasına imkan sunarak hasarı azaltıyor.

Akıllı Isı Kontrolü

Dyson Corrale™ saç düzleştiricinin, kullanıcıların saç tipine ve istediği stile göre uyarlamasına olanak sağlayan, 165 °C, 185 °C ve 210 °C olmak üzere üç hassas ısı ayarı mevcut. Bu uyarlanabilirlik, esnek plakalar tarafından sağlanan artırılmış kontrolle bir araya geldiğinde, kullananların düşük sıcaklıkta istedikleri sonuca ulaşmasına yardımcı oluyor.
 
Dyson saç bilim uzmanları, geleneksel düzleştiricilerin çoğunda sıcaklık ayarlarının mevcut olmasına rağmen, düzleştiricideki parçaların güç kaynağına tepki vermesiyle plakalardan verilen gerçek zamanlı sıcaklığın önemli ölçüde dalgalanabileceğini keşfettiler.
 
Dyson Corrale™ saç düzleştirici de Dyson Supersonic™ saç kurutma makinesi ve Dyson Airwrap™ saç şekillendirici gibi Akıllı Isı Kontrol teknolojisine sahip. Platin bir sensör kullanılarak sıcaklık saniyede 100 kez ölçülüyor. Bu teknoloji, hassas ve doğru ısı sağlayan sistemi kontrol eden bir mikroişlemciyle iletişim kuruyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI