Ana SayfaGüzellikEscada`dan baştan çıkarıcı parfüm Desire Me

Escada`dan baştan çıkarıcı parfüm Desire Me

Desire Me kadınının sarsılmaz bir kendine güveni var. Arzunun odağı olduğunu biliyor, herkesin çözmek istediği bir gizemi barındırıyor. Geceleri, doğal karizması ve şıklığıyla baştan çıkarıcı bir modele dönüşmekte. Çevresindeki herkesin bakışları O’nun gittiği yöne doğru çevrilen, ilginin odağı. Odadaki her erkek onun bakışlarını yakalama çabasında. Kendine güvenen duruşu, cezbedici gülüşü, ve etkileyici kokusuyla arkasından bıraktığı etki unutulmaz

Kokunun baş döndürücü ve dayanılmaz kokusu  klasik siyah ve altın karışımının yer aldığı kutusuyla bütünleşince parfümün cazibesini daha da arttırmış ve ESCADA’nın dizayn mirasını ön plana çıkarmış. Desire Me’de ESCADA ünlü, Amerikalı aktris Olivia Wilde ile çalışmış.

Me serisinin ilk parfümü Incredible Me’de, çok güzel kokulu orkidelerle süslenmiş bir tabakta sunulan tiramisu’nun yoğun kokusundan ilham alınmış. Bu etkileyici koku üzerine çikolata ve çiçeksi elementlerden de eklenerek, daha gizemli, duyusal ve daha farklı bir parfüm, Desire Me, ortaya çıkmış.

İştahları açan alt notası Desire Me’nin gücünü oluşturmakta. Tiramusunun içindeki, labne, kahve ve bisküviye en önemli ek olarak çikolata kokununun bağımlılık yaratan bileşenlerini oluşturmakta.  Hepsinin birleşimiyle kremli ve sıcak bir parfüm meydana gelmekte. Orta notasında ise Miva orkidesinin, gizemi Desire Me’nin baştan çıkarıcı ve çiçeksi yanını güçlendirmekte. Şakayık ve meyvelerin yanı sıra hanım eli de, orkidenin derinliğini daha da çok ortaya çıkarmakta.  Kokunun kalbinde temiz ve taze  havasının yanı sıra gizemli ve egzotik kokusu da ortaya çıkmakta. Ve üst notalar…Desire Me farklılığını orta ve alt notasındaki tatlı kremalı kokusundan almakta. Üst notadaki acı-tatlı narenciye kokusunun da kaynağı mandalina. Parfüm içinde kolayca farkedilebilen narenciye esansının tazeliği, kalp ve alt notasındaki yoğunlukla tezat oluşturarak parfümün kalıcı ve farklı kokusunun oluşmasında önemli bir rol oynamakta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI