Ana SayfaModaMachka ile kelebek etkisi

Machka ile kelebek etkisi

Çiçek ve renk desen trendi Machka`da

2010 İlkbahar-Yaz sezonuyla birlikte Machka koleksiyonlarında çiçekler ve canlı renklerin hakimiyeti hiç olmadığı kadar büyülüyor. Formlar sadeleşirken renkler canlanıyor.

Sakin ancak canlı renklerin ortasında gözlerimiz, drapelerin oyunlarına, kupların yasa dışılığına maceralarına takılıyor. Koleksiyonun her bir parçası bir filmin en heyecanlı sahnelerini oluşturuyor.

Şık işlemeli Jersey bluzler, neoklasik beyaz gömlekler, antika desenli, jakarlı kumaşlardan seksi elbiseler, etekler, boyfriend ceketler, sıcak yaz günleri için hafif tunikler, uçuşan elbiseler sezonun öne çıkan koleksiyon gruplarını oluşturuyor.

Renklerin Dansı…

Grinin açıktan koyuya geçerken turuncuyu,Saksın da vizona giderken lilayı yanına alması,Navy ve narçiçeğinin beyaz bulutlarla denize açılması,Güneşin simli ışıklarıyla parlayan somon sürülerinin dansı gibi 2010 İlkbahar-Yaz Machka koleksiyonları renklerin dansına sahne oluyor.

Gök mavisi, ruby kırmızısı, yangın sarısı, indigo, beyaz, turuncu, nil, inci grisi ise tıpkı kelebek kanadında gökyüzünde dolaşır gibi bizi bambaşka bir dünyaya götürüyor.

Her dönem olduğu gibi yazın vazgeçilmezi organdiler, koton ipek vualler, cool wooller, ipek saten, ipek şifon, krep de chine, l’anver saten, emprimeler, jakar taftalar ve brokarlar öne çıkan kumaşlar arasında yer alıyor.

Ayrıca koton ipek danteller, Swarovski taşlı  ve gümüş işlemeler,  pleksiden kelebek ve fiyonk broşlar koleksiyonu tamamlayıcı aksesuarlar olarak 2010 Machka koleksiyonlarında göze çarpıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI