Ana SayfaModaEtro Beach Bodrum Koleksiyonu, Beymen Resort Mandarin Oriental’de

Etro Beach Bodrum Koleksiyonu, Beymen Resort Mandarin Oriental’de

ETRO’nun Bodrum için özel olarak tasarladığı, sınırlı sayıda üretilen ETRO BEACH BODRUM Koleksiyonu 13 Temmuz – 9 Ağustos tarihleri arasında  BEYMEN Resort Mandarin Oriental’deki özel Pop Up Store‘da modaseverlerle buluşuyor.

Bikinilerden mayolara, denim şortlardan elbiselere, pamuklu veya denim gömleklerden oversize hoodilere uzanan alternatifler sunan ETRO BEACH BODRUM Koleksiyonu, yazın enerjisini ve mutluluğunu yansıtan tasarımlardan oluşuyor.  Plaj stilinizin vazgeçilmezi olacak koleksiyonun aksesuar grubunda; ikonik Paisley deseni ve düz renk seçenekleriyle Globetrotter kanvas çantalar, yazın olmazsa olmazı espadriller ve şapkalar yer alıyor.
Markanın ikonik şal desenli baskıları, bu özel koleksiyonda mavinin tonları ve çok renkli versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor. Koleksiyon için özel olarak Pegasus-Triton’a dönüştürülen markanın logosu, özel tasarlanmış formuyla ETRO BEACH ve lokasyon ismi ile birleşiyor.

Limitli sayıda satışa sunulan ETRO BEACH BODRUM Koleksiyonu, BEYMEN Resort Mandarin Oriental Bodrum’da sizleri bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI