Ana SayfaSağlıkFairmont Quasar Istanbul ve Estetik International’dan Sağlıklı Workshop

Fairmont Quasar Istanbul ve Estetik International’dan Sağlıklı Workshop

Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Soner Kesgin ve Estetik International’ın Uzman Diyetisyeni Merve Altay, kolajen üretimini arttıran besin öğelerini keşfedip, daha sağlıklı bir yaşam tarzına adım atmak isteyenler için 28 Kasım 2020, Cumartesi günü 12.00 – 14.00 saatleri arasında “kolajen içeren besinler” konulu bir workshop düzenleyecek.

 

Katılımcılar, Uzman Diyetisyen Merve Altay’dan sadece cilt güzelliği için değil tüm vücudun sağlıklı olmasında önemli rol üstlenen bir protein olan kolajen içeren süper besinler hakkında bilgi alırken, Executive Chef Soner Kesgin’den doğal yollarla kolajen elde etmenin sağlıklı yollarını öğrenecekler.

 

Mantar tapenade, ıspanak ve kuzu cips ile sunulan kuzu “consommé”, avokado köpüğü, pancar püresi, kuşkonmaz ve kemik suyu soslu ağır ateşte pişirilmiş dana kürek ve tarçınlı orman meyvelerinin eşlik ettiği geleneksel tavuk göğsü yapımının gösterileceği workshop sonunda katılımcılar hazırlanan yemekleri tadacaklar.

 

Sağlıklı workshop’lar her ayın dördüncü Cumartesi günü doğru beslenmeyle ilgili farklı konularda gerçekleştirilmeye devam edecek.

 

Kolajen içeren besinler workshop’una katılım kişi başı 200 TL’dir.

 

Detaylı bilgi için: 0212 403 85 00

 

fairmont.com/istanbul

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI