Ana SayfaYaşamFood Hall İstanbul’da Her An Bir Food Party!

Food Hall İstanbul’da Her An Bir Food Party!

Narmanlı Han’ın içerisinde 3 katlı bir binada hizmet veren Food Hall İstanbul, giriş katından teras katına her katında yemek deneyimini lezzet ve keyifle birleştiriyor. Food Hall İstanbul’un giriş katında bulunan şarap barında dünyadan ve Türkiye’den farklı şarapları deneyimleme şansınız var. Food Hall’un giriş katı Narmanlı Han’ın açık hava avlusuna açılıyor, İstiklal Caddesi’nin ahengi bu avluya da yansıyor. Food Hall giriş katında kahvenizi veya şarabınızı yudumlarken bu ahenge ortak olabilirsiniz.
 

 
Food Hall İstanbul Markaları
Food Hall İstanbul’da her an bir food party! Giriş katından bir üst kata çıktığınızda kendinizi food truck’lar ile tasarlanmış bir yemek lunaparkında bulacaksınız. New York Street Food’da burgerler, sosisli sandviçler ve dünyanın farklı mutfaklarından kızartmalar, Cristino’s Oven Pizza’da ister dolu dolu ister hafif mi hafif pizzalar, Asian Town’da Asya mutfağını keşfedeceğiniz lezzetler, Pastaway’de tadacağınız en keyifli, en lezzetli el yapımı makarnalar sizi bekliyor.
 
Türk mutfağının değerli şeflerinden, Fransa Lyon’da 2012 yılının şefi ödülünü alan Aydın Demir’in köfte markası Ayaküstü Köfte de Food Hall İstanbul’da hizmet veriyor. İster ekmek arası ister porsiyon, yanında da Antalya piyazı…
 
Peki, hiç hafif bir food party olmaz mı diyenleri de duyar gibiyiz. Food Hall İstanbul, vejetaryen ve hafif beslenenler için de beslenmelerine uygun ve de bir o kadar lezzetli seçenekler sunuyor. Salad Bar’da salata çeşitlerinden sandviçlere ve hafif şekersiz atıştırmalıklara birçok lezzetli alternatif bulunuyor.
 
Food Hall, misafirlerine diledikleri neyse onu yeme özgürlüğünü veriyor. Burger yemek isteyen ile pizza yemek isteyen iki arkadaşın nereye gitsek ikilemi sona erdi. Artık Food Hall’de herkese göre bir lezzet var.


 
Food Hall İstanbul’da Sweet Afternoon
Food Hall tatlı severleri unutuyor sanmayın. Her yemek markası kendi tatlısını sunuyor. İster Oreo Cheesecake ister Nutella Pizza, ister Churros ister irmik helvası… Tüm bu tatlılara Food Hall’un Hollanda’dan getirdiği kahve markası Mickey’s Brown da eşlik ediyor.
 
 
Food Hall Roof
Food Hall İstanbul, eşsiz de bir İstanbul manzarasına sahip. Üçüncü kat, tarihi yarım adayı ve Boğaz’ı gören, İstiklal’in ışıkları ile renklenen bir manzaraya sahip. Geniş açık ve kapalı alanları ile Food Hall Roof, kokteyliniz eşliğinde Food Hall lezzetleri ile bu yaz her anı sizin için bir food party haline dönüştürecek.
 
Food Hall İstanbul’da Bu Yaz
Food Hall İstanbul’un tüm yaz dolu dolu bir programı olacak. 1 Ağustos’a kadar Food Hall’de Pizza Ayı! Food Hall’de Pizza Ayı’nda 3 pizza yiyen 4.’yi Food Hall’den hediye alacak. Dj etkinlikleri, Aperativo Time’ları, Bartender Night’ları ile Food Hall İstanbul bu yaz İstanbul’da keyifle lezzeti arayanların uğrak noktası olacak.
 
Food Hall İstanbul, farklı mutfakların bir arada bulunduğu yeni bir lezzet deneyimine sizi davet ediyor. Bu yaz İstanbul’da Food Hall’de her an bir food party olacak.
 
Food Hall İstanbul’u takip etmek için Instagram hesabı @foodhall_istanbul’u takip edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI