Ana SayfaGüzellikFOREO ile Cilt Bakımı Hem Cildinize Hem de Psikolojinize İyi Geliyor

FOREO ile Cilt Bakımı Hem Cildinize Hem de Psikolojinize İyi Geliyor

Güzellik noktasındaki en önemli yanılgıların başında bir başkası için süslenmek, bakım yaptırmak ya da kendini başkasına beğendirmek geliyor. Aslında pek çok kadın bunu kendisi için yapıyor. Hatta güzelliğimizle ilgili de en büyük eleştirmen de genelde kendimiz oluyoruz. Cildimizdeki kırışıklık ya da küçük bir leke moralimizi bozabiliyor. Dolayısıyla kişisel bakımın da psikolojiyle ilişkisini göz ardı edemeyiz. Pek çok kadın da cilt bakımının kendilerini rahatlattığı ve iyi hissettirdiği konusunda hemfikir. Ayrıca yapılan araştırmalara göre günlük rutin haline getirdiğimiz kişisel bakım aktiviteleri, beynimizde bilişsel faydalar ortaya çıkartıyor. Kişisel bakım, oksitosin hormonunun tetiklenmesine yardımcı oluyor. Tetiklenen oksitosin hormonuyla da ruhu yatıştıran terapiye benzer bir rahatlama hissiyatı oluşuyor. Kısacası bakımın sakinleştirici gücü psikolojinize de iyi geliyor. Aynı şekilde günlük bakım rutininin ve kendine zaman ayırmanın öz güven ile de bir ilişkisi var. Öz güven tazelemenin yolu biraz da kendinizle ne kadar zaman ayırdığınızla alakalı. Bu süreçte en büyük destekçiniz olacak İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO, cilt rutininin vazgeçilmezi olan profesyonel akıllı cihazlarıyla hem cildinize hem de psikolojinize iyi geliyor. Evde yüz bakımında son noktayı koyan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, ilk kullanımdan itibaren anında beslenen cildinize sağlıklı bir ışıltı sağlıyor. UFO 2 ile birlikte kullanılabilecek ve tüm cilt tipleri için ideal olan Coconut Oil maskesi de içeriğindeki doğal Hindistan cevizi yağı ve Hindistan cevizi suyu ile cildi besleyerek nemlendirilmesine yardımcı oluyor. 

 

Avucunuzun içindeki güzellik spası

En son teknolojilerin bir kombinasyonu ile tasarlanan devrim niteliğindeki 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, ilk kullanımdan itibaren anında beslenen cildinize sağlıklı bir ışıltı katıyor. UFO 2, aktif maske bileşenlerini cildin derinliklerine aşılamak için termoterapi teknolojisiyle anında ısıtma işlemini uygularken, gözenekleri küçültmek ve şişkinlikleri azaltmak için kriyoterapi teknolojisiyle anında soğutma işlemini kullanıyor.  Avucun içine sığabilen dünyanın ilk profesyonel spası UFO 2, aynı zamanda yüz ve boyun kaslarındaki gerginlik noktalarını gevşetmek için patentli T-Sonic™ titreşimleriyle donatılmıştır. Ciltteki emilimi titreşimlerle artıran UFO 2, uygulama aracılığıyla da kişiselleştirilmiş yatıştırıcı bir yüz bakımı olanağı sunuyor. Aynı zamanda LED ışık terapilerinin gücünden de yararlanan UFO 2,  8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışıklarının her bir ışığı kolajen oluşumunu desteklerken göz altı morluklarını yok ediyor ve yaşlanma etkilerini azaltıyor. 

 

2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, her cilde uygun olarak optimize edilen farklı maskelerle de birkaç saniyede parlak ve ışıltılı bir cilde kavuşturuyor. Hindistan cevizi yağının ve Hindistan cevizi suyunun besleyici gücünden yararlanan Coconut Oil maskesi de bunlardan biri. Doğanın bu nemlendirici gücünden ilham alan formülüyle maske, cildin daha yumuşak, parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI