Ana SayfaMagazin12 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

12 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

Asuman Krause, arkadaşları ve ailesiyle Bodrum tatiline devam ediyor.

Önceki gün Gündoğan’da objektiflere takılan Krause’nin eski formunu koruyamadığı ve fazla kiloların özellikle karın bölgesinde toplanmaya başladığı gözden kaçmadı.                                  

 

Geçtiğimiz günlerde evine hırsız giren Hatice Aslan, çalınan bilgisayarındaki fotoğrafların kullanılmaması konusunda herkesi uyardı.

Tolga Karel, geçtiğimiz hafta Bulgaristan’da düzenlenen Best Model yarışmasında ikinci olan Günay Musayeva ile İstanbul gecelerinde objektife takıldı. Korel, evlenme teklif ettiği Musayeva ile Etiler Home Store çıkışı çok mutlu olduğunu söyledi.              

 

Ebru Yaşar, Bodrum tatilinde aldığı tedbirlere rağmen bikinili görüntülendi. Önce çevreyi kontrol eden Ebru Yaşar, tam denize girecekken uzaktaki gazetecileri fark etti ama görüntülenmekten kurtulamadı. Yaşar, denizden çıkarken havlusuna sarıldı.               

 

Doğa Rutkay önceki akşam arkadaşlarıyla Rüzgar Çetin`in sahibi olduğu Rook adlı mekanda eğlendi.

Arkadaşının doğum gününe katıldığını söyleyen Rutkay, yorgun olduğunu söyledi. Yosi Mizrahi`yle geçen sezon çektikleri dizinin devam ettiğini belirten Aziz, "Bir günde 28 bölüm çektik. Oldukça yorgun ve uykusu-zum. Umarım tüm bunlara değer" dedi.

Önceki gün İstinye Park’ta alışverişe çıkan Özcan Deniz, yeni projeler üzerinde çalışıyormuş.

Bu yüzden de tatile gidemediğini belirten Deniz, gazetecilerin sorularını “Tatil de nerenin köyü? Yok neredeee” diyerek yanıtladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI