Ana SayfaMagazin28 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

28 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Davut Güloğlu ile evliliğin eşiğinden dönen Ece Erken, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme’deki bir kulüpteydi…

Çıkışta flaşlar patlayınca neye uğradığını şaşıran sunucu, çareyi yeniden mekana sığınmakta buldu. Erkek arkadaşı bir taksiyle oradan ayrılana kadar da kulüpten ayrılmayan Erken, soruları yanıtsız bıraktı.  

Bodrum İlçesi`ne bağlı Bitez Beldesi`nde yaşayan ve iki hafta önce yüksek tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan bir gün sonra taburcu edilen Zerrin Özer`in gece yarısı yine rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Özer`in gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Bodrum`un Bitez Beldesi`ndeki evinde yaşayan ve geçen 18 Kasım`da tansiyonunun aniden yükselmesi nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi`ne kaldırıldıktan bir gün sonra taburcu edilen Zerrin Özer, Bitez Beldesi`ndeki evinde kalmayı sürdürdü. Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Zerrin Özer, bu gece yarısı 00.30 sıralarında yine ambulansla evinden alınarak Bodrum Devlet Hastanesi kardiyoloji bölümüne getirildi. Tedaviye alınan Özer`in durumunun izlendiği belirtildi. Zerin Özer`e yükselen tansiyonu nedeniyle ilaç tedavisinin uygulandığı ve tetkiklerinin sürdüğü belirtildi.

Burcu Esmersoy’u aldattığı haberleriyle geçtiğimiz hafta gazete manşetlerini süsleyen Cem Alper, Mehmet-Selin Çolakoğlu’nun Çırağan Sarayı’ndaki düğününe sosyetenin tanınmış ismi Ayça Dinçkök ile gitti

“Bir Çocuk Sevdim”in genç oyuncusu Hakan Kurtaş ile sevgilisi, önceki gün Ulus Cookshop’tan çıkarken görüntülendi.

 Alışılanın aksine objektifleri fark edince kaçmaya çalışmayan çift, habercilere sarmaş dolaş poz bile verdi.

Demet Akalın “Mehmet Ali Bey evleniyormuş, ona hediye mi bakıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi

Demet Akalın’la Tuğba Özerk önceki gün The House Cafe’deydi. Daha sonra bir mücevher mağazasının vitrinini inceleyen ikiliden Akalın, gazetecilerin “Mehmet Ali Bey evleniyormuş, ona hediye mi bakıyorsunuz?” sorusunu “Belki ben, belki de Tuğba önce evleniriz. Kendime nazar boncuğu bakıyorum ki, göze gelmeyeyim” diye yanıtladı.

Kemoterapi tedavisine başlayan ‘Vahide Gördüm,önceki akşam kızı Alize’yle Astoria Alışveriş Merkezi’ndeydi. Gördüm, “İnsanlar benim için gözyaşı döküyorlarmış. Hiç kimse merak etmesin gayet iyiyim” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI