Ana SayfaDüğünSanemiko&#8217nun eğlenceli gelin ayakkabıları

Sanemiko&#8217nun eğlenceli gelin ayakkabıları

Sanemiko kimdir? Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
1987 İzmir doğumluyum.3 kuşak sanatçı bir aileden geliyorum. Annem balerin, babam ise opera sanatçısı. Bu sebeple tüm çocukluğum boyunca sanatla iç içe büyüdüm, ilk okuldan itibaren resim, piyano, bale, drama vs. gibi dersler aldım. Herkes bana sanatçı olacak gözüyle bakarken,İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi İzmir Özel Türk Koleji`nde tamamladıktan sonra, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü`nü YÖK Bursu ile kazanarak,onur derecesi ve bölüm 3.lüğü ile mezun oldum.balık burcuyum ve  burcumun tüm özelliklerini fazlasıyla taşıyorum:)çevremdekilerin hep şikayetçi olduğu hayalperestliğim  sayesinde bugün hayalini kurmuş olduğum işi yapıyorum…

Kendi markanızı yaratmaya nasıl karar verdiniz?
Bir kararla, plan programla çıkmadım bu yola, hayatımda programlara ve planlara da hiç bir zaman yer olmadı zaten… Sadece çevremdekileri mutlu etmek ve renklendirmek gibi bir hayalim varken bir de baktım ki hiç tanımadığım insanların hayatını renklendiriyor ve onları mutlu ediyorum… Hobi olarak başladığım bu macera blog okurlarımın ve çevremdekilerin güzel desteği ve talepleriyle kendi lakabımı taşıyan "Sanemiko" markası altında devam ediyor.

Gelinler için tasarladığınız esprili ayakkabılar bu aralar çok moda, gelin ayakkabısı hazırlamak nereden aklınıza geldi?
Ayakkabılarım benim ruh halimi ve karakterimi yansıtıyor, hiç bir zaman klasik ve sıradan olamadım ben, hep bir yerden bir şey fırtladı yani. Hal böyle olunca gelin ayakkabılarımda sıradan ve renksiz olamazdı… Beyaz, kimine göre sade güzel ve durunun karşılığı. Bana göre tek başınayken sıkıcı ve sıradan… Gelin ayakkabılarımın da ruhu var taşıyan gelinin mutluluğunu, zevklerini ve hikayesini anlatıyor üzerinde.

Fikirleriniz gerçekten çok orijinal. Neler size ilham verir?
Hayatımda gördüğüm ve sevdiğim her şey bana ilham veriyor, bu bir şehir,bir yemek,bir koku bir renk bile olabilir… Bir tasarımın üzerine uzun uzun oturup düşünmüyorum içimde bana heyecan uyandıran bir şeyi kafamda bitirdikten sonra direk uygulamaya geçiyorum. Hatta genelde hep spontane çalışırım ayakkabılarımın ve çantalarımın üzerine.

En çok kimi veya kimlerin üzerinde kendi markanızı görmek hoşunuza gider?
Ciddi mesleklerde çalışıp da içindeki renkli kişiliği kullandığı sıra dışı aksesuarlarla dışa vuran insanların üzerinde markamı görmekten daha çok zevk duyuyorum. Girdikleri ciddi ortamlarda benim tasarımlarımla içindeki çocukları  dışa salıp sessiz çığlıklar ve kahkahalar attırıyorlarmış gibi geliyor bana.

Trendleri takip ediyor musunuz?
Moda ile ilgili bir iş yapıyorsanız ister istemez trendleri takip etmek zorundasınız çünkü hedef kitleniz de trend takipçisi… Ama önemli olan dönemin trendlerinde kendinizi bulmak ve bunu tasarımlarınızla ifade edebilmek.

Ayakkabı ve çantalarınızı nerede bulabiliriz?
İzmir MONO butik ,İstanbul Sibelle Butik, Ankara Lazy, Ankara Suare butik, Bursa Paburcum, Sakarya Newin boutique, Bodrum More Mero ve Antalya Pink Avenue’den ürünlerime ulaşılabilir. Çok yakında da Kayseri’de…

Başka gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz varmı?
Bu soruya projelerim değil de hayallerim olarak cevap verebilirim.Çünkü dedim ya hayalperestim:)ayakkabılarım ayakkabı müzesine girdi (virtual shoe museum) Bu ancak hayalim olabilirdi… Ve de oldu. Aralık ayında İzmir Alsancak’ta bir showroom açıyorum. Private shopping anlayışını bu noktada hayata geçirmek istiyorum. Burada sadece ayakkabılar olmayacak. Bu bir başka hayaldi şimdi gerçek oldu:) Birçok ismi giydirmeye başladım, bu da bir hayaldi bu da gerçek oldu:) Benim hayallerimin sınırı yok:) Neye inanırsam onu yaşıyorum…

En güzel Sanemiko modellerini görmek için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI