Ana SayfaSağlıkÜnlülerin fitness sırları

Ünlülerin fitness sırları

Beyonce Knowles, ne zaman alışverişe çıksa kendisine bir beden küçük gelen bir jean pantolon alıyor ve bu pantolona sığabilmek için az yemek yiyor.

Cameron Diaz, ne kadar yoğun bir iş programı olursa olsun, güne kahvaltı etmeden başlamadığını söylüyor. Ünlü yıldız, kahvaltı sayesinde metabolizmasının hızlı çalıştığını belirtiyor.

Lady Gaga, kahvaltıda hamur işleri ve ekmek yerine tam tahıllı kahvaltı gevreklerini ve meyveyi tercih ediyor.

Amerikalı ünlü aktris Jennifer Aniston, salatanın hayatında önemli bir yer tuttuğunu söylüyor. Çoğu zaman ara öğün olarak salata yiyen ünlü aktris, cildine de çok fayda ettiğini belirtiyor.

Alacakaranlık serisinin güzel yıldızı Ashley Greene, haftada altı kez pilates yaparak forma girdiğini söylüyor. Genç aktris güne çoğu zaman pilates yaparak başlıyor.

Ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, her akşam uyumudan önce 250 mekik çekerek formunu koruyor ve bunu herkese tavsiye ediyor.

İki çocuk annesi Gwyneth Paltrow, yılda altı ay detoks yaparak vücudunu arındırdığını ve bu sayede hem bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini hem de forma girdiğini söylüyor.

Ünlü aktris Jessica Biel, ne zaman bir restorana gitse önüne gelen tabağın yarısını yemiyor. Porsiyonlarını yarı yarıya azaltan yıldız, böylece hem istediklerini yiyor hem de gereksiz kalori almıyor.

Sahnelerin seksi yıldızı Fergie, dans ederek kilo verdiğini söylüyor. Evde boş vakitlerinde fırsat buldukça dans eden yıldız, dansın vücudunu sıkılaştırdığını sözlerine ekliyor.

İki çocuk annesi olmasına rağmen güzel vücuduyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Britney Spears, mutfağından tuzu çıkardığını söylüyor. Spears, fazla tuzlu gıdaların vücutta ödem yaptığına da dikkat çekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI