Ana SayfaGüzellikDudaklarınızı Kalın Göstermenin Yolları

Dudaklarınızı Kalın Göstermenin Yolları

Dudaklarınızın ince olmasından yakınıyorsanız, doğal yöntemlerle onları biraz da olsa daha kalın gösterebilirsiniz.

Dudağınızda ilk olarak, nude ve yumuşak pembe renkler kullanın. Dudağınızla aynı renk olması işinizi kolaylaştıracaktır. Bu renkteki bir kalemle, dudak çizginizin dışından çok abartı olmayan bir sınır çizin. Daha sonra dudaklarınızı tamamen o kalemle doldurun. Açık renkli rujlar dudakları olduğundan daha iri gösterir. Bu nedenle, ince dudaklara sahip olan kadınlara bej yani açık renkli rujlar önerilir.

Dudağınızı yıkayın. Diş fırçanızla dudaklarınız dairesel hareketler uygulayarak masaj yapın. Bu işlem dudaklarınızdaki dolaşımı hızlandırıp, dolgun durmasını ve renk vermesini sağlayacaktır.

Kışın dudaklarınız çatladığında va soyulduğunda aklınıza çok gelmeyecek bir yöntem var şimdi de. Yazın güneşlenirken sürdüğünüz dudak koruyucunuzu sakladığınız yerden çıkarın ve dudaklarınıza uygulayın. Bu dudaklarınızı daha sağlıklı gösterecektir. Böylece dudaklarınız ölü hücrelerden temizlenecektir. Ayrıca, dudak bölgesinde kan dolaşımı hızlandığı için daha iri ve dolgun görünecek.

Makyaj yaparken daha çok gözlerinize dikkat çekin. Dumanlı bir göz makyajı ve kalın kaşlarınız yüzünüzdeki dikkati gözlerinize çekecektir. Böyle bir makyajda, dudaklarınıza nude renk kalme ve ruj uygulamak yeterli olacaktır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI