Ana SayfaYaşamEgemen Töreli`den Aralık 2015 Burç Yorumları

Egemen Töreli`den Aralık 2015 Burç Yorumları

KOÇ BURCU:
Aralık ayının ilk on gününde başkalarından beklenen destekler, ortaklaşa gelirler, cinsellik ve çekicilik konularında arzular ve duygular çok yükselebilir. Bu konularda odaklanma çok artacaktır.Ay boyunca iş ve kariyer ile ilgili konular önem kazanıyor. Merkür hareketi düzene girmesi işle ilgili anlaşmaları, harekete geçiriyor. Söylenen sözler kendi sosyal çevrenizde önemli etki yaratabılır bu yüzden çatışmalar olabilir. Hedefler veya toplumun gözü önünde olmak gibi konular hareketli. NOVA GÜNLER 6- 13 Aralık`ta iletişim, zekâ, konuşma, yazma yeteneği ile ilgili konularda çok etkileyici olaylar meydana gelebilir. İş ve kariyer konusunda radikal kararlar alınabilir. İşle ilgili uğraşı alanları farklı yönde değişebilir. Hedeflenen konular çok farklı bir yön alabilir. Sizin için bu olaylar çok etkileyici ve zorlayıcı olabilir. Kadersel denebilecek olaylar meydana gelebilir . 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay etkisiyle mistik öğretilere olan merakınız artabilir. Yabancılarla girilen ortaklaşa işler, kısa seyahatler gibi konularda yeni gelişmelerle karşılaşabilir,yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aralık ayı ilk haftası Merkür Neptün kare açısı ay boyunca iş ve kariyer konularında hissedebilir ve bu konularda huzursuzluk, çatışma, yaşayabilirsiniz. İş nedeniyle seyahatler söz konusu olabilir. 12-13 Aralık`ta iş, kariyer, iş arkadaşları, işvereniniz gibi konularda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmanız mümkün. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor. Agresif ve sabırsız davranışlardan kaçınmalı söylenen sözlere dikkat etmelisiniz. 10-18 Aralığa arası olumsuzluklar daha çok iş, kariyer toplumsal statünüzle ilgili konularda sizi zora sokabilir. Bu dönemde agresif ve sabırsız tavırlardan kaçınmalısınız. 18 Aralık sonrası yabancıları ilgilendiren meselelerde, seyahat ve eğitimle ilgili alanlarda gecikmeler aksaklıklar meydana gelebilir. Merkür geri gittiği dönemlerde yeni bir işe başlamak yerine tamamlanması gereken eski işlerle uğraşmak çok daha iyi sonuç verebilir. 21-24 Aralık arasında eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. Karanlıkta kalmış konular aydınlığa çıkabilir. Bu konular daha çok yabancı kültürler ve öğretiler ile ilgili olabilir. 11 Aralık`ta Yay burcunda yeniay sizin için iletişim, haberleşme, yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanabilir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklar, akrabalar aracılığıyla veya yakın çevreden kişiler, ebeveynler, eşler vasıtasıyla da değişimler yaşamanız mümkün. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş iş ve kariyer konularını tekrar harekete geçiriyor. İş konusunda, hedefler veya toplum içinde sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle çatışmalar yaşanması olabilir.

BOĞA BURCU:
Venüs ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, gibi konuları bu ay harekete geçiriyor ve hırs, tutku, şüphe, merak ve endişe artıyor.10 Aralık`tan itibaren eski sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkilerde etkileyici değişimler kayıplar, ilişkide kopmalar yaşamak mümkün. Ay boyunca yabancılarla olan birliktelikler, yeni başlayan ilgi alanları ve mistik meraklar önem kazanıyor. Yolculuk ve eğitim konuları hızlanabilir. gelecek planları, ileriye yönelik ümitler ile ilgili konularda bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen sorunlar artık çözüme kavuşabilir. 7 Aralık Mars etkisi ile seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı konularda hareketlilik devam edecek. NOVA GÜNLERİ 12-18 Aralık`ta eğitim, seyahat ve yabancı öğretilerle ilgili oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Başka bir şehre yerleşme, yaşanan yerin terk edilip bambaşka bir yere gitme gene gündemde. 25 Aralıkta Yengeç Burcunda meydana gelen Dolunay ise başkalarından gelecek destekler veya ortaklaşa gelirlerle ilgili yeni başlangıçları işaret ediyor. Bu etkiyle arkadaşlıklar, gelecek planları, ileriye yönelik ümitler ile ilgili konularda bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen sorunlar artık çözüme kavuşabilir. Ay boyunca seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı konularda hareketlilik devam edecek.Yolculularda tanışılan kişiler çok vasıtasıyla etkilenmek de mümkün Başkalarından beklenen destekler, ortaklaşa gelirler, eşle birlikte sahip olunan gelirler konusunda gecikmeler yaşanabilir. Bu dönemde yeni bir işe başlamaktan çok tamamlanmamış işlerle uğraşmayı tercih etmeliyiz. 21-24 Aralık arasında eskiden yaşamış olduğumuz olaylarla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı, sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu da sizin için parasal konular, gayrimenkuller, birikimler ve alacak verecek gibi konuları harekete geçiriyor. Bu konularda yeni başlangıçlardan kaçınmanız daha doğru olabilir. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş yeni tanışılan yabancılar, uzaklar, seyahatler, eğitim gibi konuları tekrar harekete geçiriyor. 24-27 Aralık günleri bu konularla ilgili sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle işbirliklerine gidebilir ve büyük ölçüde destek görebilirsiniz. Bu arada etkileyici ve çekici kişilerle tanışabilir, onlardan çok etkilenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:
Aralık ayının ilk on gününde gündelik işler, uzmanlık gerektiren konular ve çalışma ortamınızla ilgili olaylar sizi çok etkileyebilir. Bu konulara çok fazla odaklanabilir, takıntılı arzular ve düşünceler içine girebilir, kıskançlık duyabilirsiniz. Ay boyunca ortaklıklar ve ortaklaşa gelirler önem kazanıyor. Başkalarından beklenen maddi destekler konusunda gelişmeler kendisini gösterecek. Merkür ortaklaşa kazanımları ve ortak gelirler, ortaklıklar ile ilgili konuları harekete geçiriyor. Söylenen sözler, yapılan anlaşmalar ortaklık gerektiren işlerde çatışmalara ve kayıplara neden olabilir. Bu arada NOVA GÜNLERİ 6 -11 Aralık arasındaki günlerde ortaklaşa gelirler, başkalarından alınan destekler gibi başlıklarda çok etkileyici surpriz güzel olaylar meydana gelecek. Radikal kararlar alınabilir. Başkalarıyla ilgili beklentiler çok farklı bir yön ve tarz şeklinde olacak . 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA dolunay evliliğiniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili yeni gelişmeleri işaret edebilir. Bu konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.Bu etki iş, kariyer, toplumsal statü gibi konularda bir süredir sizi huzursuz eden konuların artık çözüme kavuşabileceğini işaret ediyor. Ay boyunca başkalarından beklenen maddi destekler, ortaklaşa gelirler, miras, borç-alacak, cinsellik gibi konularda huzursuzluk, çatışma, zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. 12-13 Aralık`ta maddi beklentiler, borç-alacak, cinsellik gibi konularda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmanız mümkün.Bu arada uzun zamandır beklenen bir borç ödemesi gündeme gelebilir. Ödenmesinden ümidinizi kaybettiğiniz eski bir alacağınıza da bu dönemde kavuşabilirsiniz. 21-24 Aralık arasında işinizi ilgilendiren, kariyerinizin geleceği ile ilgili bazı eskide kalmış konularda yaşanan belirsizlikler netleşebilir. Alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir.
11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için kişisel değişimler, ego ve eşiniz ile ilgili konuları öne getiriyor. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş maddi destek getirecek kişiler konusunda tekrar harekete geçiriyor. Sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle çatışmalar yaşanması veya bunlardan gelecek faydalar söz konusu.

YENGEÇ BURCU:
Aralık ayında Venüs etkisi ile sizi aşk, hobiler, yaratıcılık gibi konularda sizi harekete geçirecek ve hırs, tutku, ilgi artıyor. Özellikle Aralık ayının ilk on gününde bu konularda arzular ve duygular çok yükselecektir. 10 Aralık`tan itibaren eski sorunlar ortaya çıkabilir. Aşk İlişkilerinde etkileyici değişimler kayıplar, ilişkide kopmalar yaşamak mümkün 1 Aralık itibari ile Ay boyunca birliktelikler, ilişkiler, evlilikler, anlaşmalar ön planda olacak. Merkür düzenli hareketi anlaşmaları harekete geçiriyor. Söylenen sözler, yapılan anlaşmalar gerilim geride kaldı .Bu ay sağlık ve gündelik işleri yoluna koyma yöntemleri ile ilgili yeni başlangıçları beraberinde getiriyor. Yeni gelişmeler olabilir. NOVA GÜNLERİ 6 -14 Aralık Uranüs etkisi ile Aşk, yeni filizlenen ilişkiler ve çocuklar ile ilgili bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen konular artık çözüme kavuşabilir. 25 Aralıkta burcunuzda meydana gelen Dolunay sağlık ve gündelik işleri yoluna koyma yöntemleri ile ilgili yeni başlangıçları beraberinde getiriyor. Yeni gelişmeler olabilir.Aşk, yeni filizlenen ilişkiler ve çocuklar ile ilgili bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen konular artık çözüme kavuşabilir.Ay boyunca insanlarla olan ilişkilerinizde, ben sen diyaloglarınızda hareketlilik devam edecek. 12-13 Aralık`ta yeni ilişkiler konusunda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Yeni tanışılacak insanlarla ilgili etkileyici ilişkiler yaşanabilir. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor. 21-24 Aralık arasında yeni aşk ilişleri, eğlence odaklı konular ve çocuklar ile ilgili eski konularda şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. Bu olaylar ve gelişmeler daha çok aşk, çocuklar, ofis ortamı ve gündelik sıradan işler ile ilgili olacak. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için kısıtlanmalar, endişeler, gündelik koşuşturma içinde sıkıntı verici gelişmeleri beraberinde getirebilir.21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş, ikili ilişkiler ve ben sen diyaloglarındaki tercihleri tekrar harekete geçiriyor. Bu konularda özellikle 24-27 Aralık günleri sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle işbirliklerine gidilebilir ve büyük güç elde edilebilir. Etkileyici ve çekici kişilerden de çok etkilenebilirsiniz

ASLAN BURCU:
Bu ay gezegensel hareketler aile kökleri, aile büyüklerinin geçmişleri gibi konuları harekete geçirecek.Aile hayatı ve aile içi ilişkileri ilgilendiren konularda duygusallık, tutku, şüphe, merak artarken ev ve aile içi konularda para ve ilişkiler yüzünden gerilimler çatışmalar görülebilir. Özellikle Aralık ayının ilk on gününde aile ve aile büyükleri ile ilgili arzular ve duygular çok yükselebilir. 10 Aralık`tan sonra aile içi eski sorunlar gündeme gelebilir. Meydana gelen gelişmeler etkileyici olabilir. Aile büyükleriyle ilgili gelişmeler olumlu etki meydana getirecektir. 1 Aralık sonrası ay boyunca rutin işler, sağlık, ofis içi ilişkiler, iş arkadaşları gibi konular önem kazanıyor. Merkür normal seyri günlük hayatınızla ilgili konuları, alışkanlıklarınızı, sağlık, ofis düzeni, yardımcılar, iş arkadaşları gibi konuları harekete geçirecek. Bu arada 6-7-8 Aralık`ta ifade gücü, mantık gerektiren konular, inceleme gibi alanlarda ve gündelik işler, ofis arkadaşları gibi konularda çok etkileyici olaylar meydana gelebilir. NOVA GÜNLERİ 5 -15 Aralık duygusal ilişkiler, hobiler gibi konularda yeni başlangıçları gündeme getiriyor. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay duygusal ilişkiler, hobiler gibi konularda yeni başlangıçları gündeme getiriyor.Başkalarından beklenen destekler konusunda bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden konular artık çözüme kavuşabilir. Bazı konular aydınlanabilir.12-13 Aralık`ta günlük hayatınız,ofis içi çalışma kapasiteniz ve sağlığınızla ile ilgili oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Bu arada tedavisi süren bir sağlık sorunu sonuçlanabilir veya eski bir rahatsızlık tekrar gündeme gelebilir. 21-24 Aralık arasında bire bir özel ilişkiniz olan biriyle ilgili eski konularda şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu da sizin için arkadaşlar, yeni düzenlenmesi düşünülen organizasyonlar, davetler ve yeni tanışılan bir kişi ile başlayan ilişki gibi konularda sizi etkileyecek. Bu konularda yeni başlangıçlardan kaçınmak lazım. Bu günlerde bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş sağlık ve ofis içi ilişkilerle ilgili konularda tekrar harekete geçiriyor. Bu konularla ilgili olmak üzere sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle çatışmalar yaşanması veya bunlardan gelecek faydalar söz konusu.

BAŞAK BURCU:
Bu ay iletişim, yakın arkadaş, kardeş ve yakın akrabalar ile ilgili konuları hareketli olacak sizi dinamik düşüncelere götürecek. Özellikle Aralık ayının ilk on gününde iletişim, paylaşım, bilgi alıp vermede arzular ve duygular çok yükselebilir Strateji ve plan kurma yeteneği yükseleceği gibi takıntılı arzular, düşünceler ve kıskançlık artabilir. Bu arada yakın akrabalar ve yakın arkadaşlarla ilgili sorunlar çıkabileceği gibi ilişkilerde olumlu gelişmelerde yaşanabilir. 10 Aralık`tan sonra akrabalar, kardeşler ile ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir veya bir yakınınızla ilgili önemli gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Merkür ilerlemesi ortaklaşa aşk, yaratıcılık, çocuklarla ilgili konuları harekete geçiriyor. Bu dönemde oldukça hoş ve etkileyici gelişmeler olabilir. NOVA GÜNLERİ 11-21 Aralık`ta iletişim, ulaşım, araştırma, düşünce gücü ,mantık, zeka ve aşk, çocuklar, eğlence konularında çok etkileyici sürpriz güzel gelişmeler olaylar meydana gelebilir. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay dönemi sizin için aile ve aile bireylerini ilgilendiren konularda yaşanacak yeni başlangıçları işaret ediyor. Birliktelikler, ortaklıklar ve ortaklaşa gelirlerde bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden konular artık çözüme kavuşabilir. Bazı konular aydınlığa kavuşabilir.Ay boyunca eğlence, mutluluk, sanatsal aktivitelerde oldukça hareketli gelişmeler geliyor. Son derece karizmatik ve çekici kişilerle karşılaşmalar meydana gelebilir.
12-13 Aralık`ta Aşık olduğunuz kişiyle, kendinizden genç olanlarla veya çocuklarınızla aranızda çatışmalar olabilir. Bu sefer ev yaşantısı, aile, aileyi temsil eden değerler ile ilgili konularda iletişim bozuklukları, anlaşmazlıklar, yanlış anlamalar, yapılan işlerde gecikmeler, aksaklıklar meydana gelebilir. 21-24 Aralık arasında eğlence merakı, risk alma gücü, aşk ile ilgili eski konularda şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için aile geçmişi, aileyi oluşturan değerler, ileriye yönelik aile planları ve iş konularınızı etkiliyor. Bu günlerde bu konularla ilgili yeni başlangıçlardan kaçınmak lazım. Ve bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün.21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş aşk hayatınız, çocuklar ve sizi mutlu edecek konuları tekrar harekete geçiriyor. 30 Aralık`ta Merkür geri hareketini tamamlıyor ve ileri hareketine başlıyor. Güzel günler yeniden sizinle…

TERAZİ BURCU:
Aralık Ayı enerjileri sizleri maddi gelişmeler, birikimler gibi konuları harekete geçirecek.Maddi konularda hırs, tutku, şüphe, merak ve endişe artıyor.Özellikle Aralık ayının ilk on gününde maddi konularda arzular ve duygular çok yükselebilir.Özellikle 10 Aralık`tan itibaren eski sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularda meydana gelebilecek kayıplar dolayısıyla etkilenmeler olabilir. Ay boyunca ebeveynlerle ilgili konular önem kazanırken diğer yandan ev ve aile ile ilgili konuları, harekete geçiriyor. NOVA GÜNLERİ 6-7-8 Aralık`ta iletişim, ulaşım, teknoloji ve aileyi ilgilendiren konularda çok etkileyici olaylar meydana gelebilir iletişim, kardeşler, akrabalar, yeni tanışılacak yabancılar, yabancılardan alınacak destekler gibi konuları harekete geçiriyor. Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarla işleriniz olacaktır.Bu ay daha farklı bakacak olay konu ve insanlara değişik yaklasarak değerlendirmelerde bulunacaksınız yeni tavırlar size üstünüze çok yakışacak. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen dolunay sizi yakın ilişkileriniz, yakın akrabalarınız, bilgi alma – verme, öğrenme gibi konularda etkileyecek.Ofis ortamı, çalışma becerisi ve gücü ile ilgili konularda bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden konular artık çözüme kavuşabilir. 10 Aralık Oğlak burcundaki Merkür geri hareketine başlıyor ve 3 hafta boyunca gecikmeler, olumsuzluklar, anlaşmazlıklar, iletişim bozukluları, yanlış anlamalara neden oluyor. 18 Aralığa kadar bu olumsuzluklar sizin için ev, aile gibi konularda meydana gelecek.
18 Aralık`ta Oğlak burcunda geri giden Merkür, tekrar Yay burcuna geri dönüyor. Bu sefer yakın çevrenizle, haberleşmelerle , teknoloji, eğitimle ilgili konularda, yanlış anlamalar, gecikmeler, aksaklıklar meydana gelebilir. 21-24 Aralık arasında eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. Bu konular daha çok günlük hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendirebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için iletişim, kardeşler, akrabalar, yeni tanışılacak yabancılar, yabancılardan alınacak destekler gibi konuları harekete geçiriyor. Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün. Uzaklarda yaşayan tanıdıklar, akrabalar olduğu kadar, yakın çevreden kişiler veya ebeveynler, eşler vasıtasıyla da değişimler yaşanması mümkün. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş aile ve aile büyükleri ile ilgili konuları tekrar harekete geçiriyor. Aile içi çatışmalar ve zorluklar olabilir. Dikkatli olmak ve acele etmemek lazım. Karar alırken kafa karışıklıklarına dikkat etmek lazım. Sabırlı olunması gereken günler.

AKREP BURCU:
Aralık ayı duygularınızı, ilişkilerinizi, güzellik ve estetik anlayışınızı, tutku ve sevgi arayışınızı, harekete geçiriyor. Kendinizi öne çıkartmak istediğiniz konular ve kişisel arzularınız, dış görünüşünüz, ilişki anlayışınız gibi konularda hırs, tutku, şüphe, merak ve endişe artıyor. 10 Aralık`tan itibaren ise eski sorunlarla uğraşabilirsiniz. Ay boyunca haberleşmeler ve iletişim gibi konular önem kazanıyor. Özellikle yakın çevrenizle, yakın ilişkilerinizle ilgili söylenen sözler, yapılan anlaşmalar olumlu olabilir, yolculuklar, eğitim konuları hareketlenebilir. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş,kardeşler ve akrabalar ile ilgili konuları tekrar harekete geçiriyor. Özellikle NOVA GÜNLERİ 22-27 Aralık günleri sizin için yakın çevrenizde önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerden destek görebilir ve işbirliklerine gidilebilirsiniz. Çıkacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız etkileyici ve çekici kişilerden de çok etkilenebilirsiniz.Yeni aşklar ilişkiler yılbaşına heyecanlı beraberlikler bekliyor diyebilirim uzun süren sessizlik artık bozulacak hareketleneceksiniz. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay`la birlikte meydana gelen olaylar gayrimenkuller, alacaklar, borçlar, miras gibi konularda yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. 6 Aralık sonrası Aşk, çocuklar ve sanat odaklı konularda bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen konular artık çözüme kavuşabilir. Ay boyunca iletişim ve haberleşme ile kardeşler gibi konularda hareketlilik devam edecek. Bu konular nedeniyle seyahatler, anlaşmalar olabilir. 12-13 Aralık`ta iletişim, haberleşme, yakın ilişkiler ve akrabalar gibi konularda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Eğitimle, yakın çevre yakın arkadaşlarla ilgili önemli değişimler olabilir. Alınan haberler çok etkileyici olabilir. Bu sefer maddi konularda gecikmeler, aksaklıklar meydana gelebilir. Beklenen alacaklar gelmeyebilir, getirisi yüksek olacak diye beklenen yatırımlar boş çıkabilir.21-24 Aralık arasında eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. Kumar, spekülasyonlar, aşk ilişkileriyle veya çocuklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Bu olaylar maddi konularda da sizi etkileyebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için maddi birikimler ve başkalarından gelecek destekler, borç-alacak, ortaklaşa kazançlar gibi konuları harekete geçiriyor 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş kardeşler ve akrabalar ile ilgili konuları tekrar harekete geçiriyor. Özellikle 24-27 Aralık günleri sizin için yakın çevrenizde önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerden destek görebilir ve işbirliklerine gidilebilirsiniz. Çıkacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız etkileyici ve çekici kişilerden de çok etkilenebilirsiniz. Aralık ayının büyük bir kısmında geri kalan, geciken, ertelenen işlerinizi artık yoluna koyabilir, eğitim ve bunun için gereken kapital konularında daha rahat kararlar alabilir ve yeni projeler için harekete geçebilirsiniz.

YAY BURCU:
Bu ay etkilenmeler enerjiler kayıp hissi, yalnızlık, gizli ilişkiler gibi konularda sizi harekete geçirecek.Gizli düşmanlıklar, endişe, kuruntu ve gizlilik gerektiren konularda strateji ve plan kurma yeteneği yükseleceği gibi takıntılı arzular ve kıskançlık artabilir.Özellikle 10 Aralık`tan sonra eski sorunlar gündeme gelebilir veya bir yakınınızla ilgili önemli gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Ay boyunca maddi konular, yatırımlar, birikimler önem kazanıyor. Bu arada 6-7-8 Aralık`ta çeşitli alanlarda ve parasal konularda çok etkileyici olaylar meydana gelebilir. Radikal kararlar alınabilir. Beklentiler çok farklı bir yön alabilir. Bu olaylar çok etkileyici ve zorlayıcı olabilir. Yay`lar maddi konularda, yatırımlarda, birikimleri değerlendirme şeklinde aşırı cesaretli davranabilir, mücadeleci ve hırslı olabilirsiniz. NOVA GUNLERİ 12-23 Aralık`ta beklenen maddi destekler konusunda zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Maddi konular ile ilgili çatışmalar olabilir. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor ama sonuçlar zafer başarı gösteriyor25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay yeni başlangıçlar yapma konusunda sizi cesaretlendiriyor.Yeni gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler ilişkileri de ilgilendirebilir. Aile, aile büyükleri, ebeveynler, aile ile olan ilişki gibi konularda bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden konular artık çözüme kavuşabilir.12-13 Aralık`ta beklenen maddi destekler konusunda zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Maddi konular ile ilgili çatışmalar olabilir. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor Bu sefer öne çıkmak istediğiniz konularda gecikmeler, aksaklıklar meydana gelebilir. 21-24 Aralık arasında kabuğunuza çekilmenize sebep olan eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay bu sizin için ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konuları harekete geçiriyor. Bu konularda yaşanacak değişiklikler etkileyici olabilir. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş parasal konuları tekrar harekete geçiriyor. Sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle çatışmalar yaşanması veya bunlardan gelecek faydalar söz konusu. Alınacak kararlarda dikkatli olmak ve acele etmemek lazım. Karar alırken kafa karışıklıklarına dikkat etmek lazım. Sabırlı olmalı.

OĞLAK BURCU:
Bu ay gökyüzünün hareketi dostluklar, ileriye yönelik ümitler ve planlar gibi konuları harekete geçirecek. Özellikle Aralık ayının ilk on gününde sosyal hayatınız, arkadaşlar, dostluklar, beraberlikler ilgili olaylar duygularınızı etkileyebilir farklılaştırabilir.10 Aralık`tan itibaren sosyal çevreniz, dostluklar ve arkadaş çevrenizle ilgili eski sorunlar ortaya çıkacaktır. Etkileyici değişimler yaşamak veya eski arkadaşlıkların yeniden gündeme gelmesi mümkün. Bu ay değişimler günlük hayatınız, sağlıkla ilgili alanlar, çalışma kapasitesi, üretme şekli gibi konularda etkiliyor.Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna yani sizin burcunuza geçen Güneş şans getirirken kişiliğiniz ve yeteneklerinizle ilgili konuları tekrar harekete geçiriyor. Bu konularda özellikle NOVA GÜNLERİ 24-29 Aralık günleri sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle işbirliklerine gidilebilir ve büyük güç elde edilebilir.Uzun süren sıkıntılarda son bulma karışık işlerin sonuçlanması aşkta ferahlama ilişkilerin düzene girmesi sağlanıyor. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay ise henüz proje aşamasında olan girişimlerinizle ilgili konuları işaret ediyor. Bu konuda gözden kaçmış bazı gelişmeleri farkına varabilir projelerinizle ilgili yeni çalışmalar içine girebilirsiniz. 6 Aralık tan sonra Yakın çevreniz, eğitim, iletişim ve bilgi paylaşımı konularında bir süredir sizi huzursuz eden ve bir türlü ilerleme kaydetmeyen konular artık çözüme kavuşabilir.12-13 Aralık`ta gücünüzü etkileyici bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu arada karşınızdaki kişileri zorlayabilir ve baskıcı davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor. Agresif ve sabırsız davranışlardan kaçınmalı sözlerinize dikkat etmelisiniz. 21-24 Aralık arasında iletişim, kardeşler, yakın akrabalar ve eğitim gibi başlıklardaki eski konularda şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizi günlük hayatınız, sağlıkla ilgili alanlar, çalışma kapasitesi, üretme şekli gibi konularda etkiliyor. Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün. 21 Aralık`ta burcunuza geçen Güneş kişiliğiniz ve yeteneklerinizle ilgili konuları tekrar harekete geçiriyor. Bu konularda özellikle 24-27 Aralık günleri sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişilerle işbirliklerine gidilebilir ve büyük güç elde edilebilir.

KOVA BURCU:
Aralık ayı Venüs etkisi ile iş, kariyer, gelecek planları ve toplumsal statü gibi konuları harekete geçirecek. İş, ofis, kariyer ve gelecek planları gibi konularda merak artıyor. İş ve kariyer ve de hedeflerle ilgili konularda güç mücadeleleri, para ve ilişkiler yüzünden gerilimler çatışmalar görülebilir. Özellikle Aralık ayının ilk on gününde ev ,aile, yaşam alanı konularında arzular ve duygular çok yükselebilir odaklanma çok artabilir. 10 Aralık`tan sonra işiniz ve kariyeriniz ya da patronunuzla ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir ve meydana gelen gelişmeler etkileyici olacak. Patron, yönetici, iş arkadaşlarıyla ilgili iletişim üçgeninde kalabilirsiniz. NOVA GÜNLERİ 12-23 Aralık`ta gizlilik gerektiren olaylar yüzünden üzerinizde çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Olayların kontrol dışı gelişmesi yüzünden endişeler, kayıp hissi, karamsarlıklar artabilir. Bağımlılıklar, takıntılar gibi konularda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor. Agresif ve sabırsız davranışlardan kaçınmalı, söylenen sözlere dikkat etmeli. 25 Aralık`ta YENGEÇ BURCUNDA meydana gelen Dolunay sosyal çevre, organizasyonlar, arkadaşlıklar, eski dostluklar ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanıza yardımcı olabilir.
6 Aralık sonrası Yatırımlar ve getirileri konularında bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden konular artık çözüme kavuşabilir.7 Aralık Mars etkisi ile Ay boyunca olayları kontrol etmekte zorluk çekebilirsiniz. Endişe, kuruntu, yalnızlık hissi artabilir, huzursuzluk, içsel çatışma, zorlanmalar ortaya çıkabilir. 12-13 Aralık`ta gizlilik gerektiren olaylar yüzünden üzerinizde çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Olayların kontrol dışı gelişmesi yüzünden endişeler, kayıp hissi, karamsarlıklar artabilir. Bağımlılıklar, takıntılar gibi konularda oldukça zorlayıcı gelişmelerle karşılaşmak mümkün. Kontrolü kaybetmemek gerekiyor. Agresif ve sabırsız davranışlardan kaçınmalı, söylenen sözlere dikkat etmeli. Bu sefer arkadaşlıklar ve organizasyonlar ya da ileriye yönelik planlarda gecikmeler aksaklıklar meydana gelebilir. Bu arada eski arkadaşlıklar yeniden gündeme gelebilir veya eski ilişki sorunlarınızla tekrar uğraşabilirsiniz. 21-24 Aralık arasında para ve yatırımlar, gayrimenkuller, alacak verecek ile ilgili eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu da sizin için grup olarak yapılan işler, sosyal hayat, dostluklar, aşk, çocuklar gibi konuları harekete geçiriyor. Bu konularda etkileyici değişiklikler yaşanması mümkün.21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş gizli ilişkiler, kontrol edilmesi güç olayları harekete geçiriyor. Sizin için önemli veya yönetici konumunda bulunan kişiler yüzünden zarar görmeniz mümkün olabildiği gibi karanlıkta kalmış bazı konuların aydınlığa çıkması da mümkün. Alınacak kararlarda dikkatli olmak ve acele etmemek lazım. Karar alırken kafa karışıklıklarına dikkat etmek lazım. Sabırlı olmalı

BALIK BURCU:
Aralık ayı enerjileri İyi duyguların yükselmesiyle yaşanacak gelişmeler ve bağların kuvvetlenmesine neden olabilir. Özellikle 10 Aralık`tan sonra hukuk ve yüksek eğitim ile ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir veya uzakta yaşayan bir yakınınızla ilgili önemli gelişmelerden etkilenebilir veya yabancılarla ilgili gelişmeler etkileyici olabilir. Bu günlerde bu sorunları halletme fırsatı bulabilir ve büyük ölçüde rahatlayabilirsiniz. Ay boyunca arkadaşlar ve cemiyet hayatınız ile ilgili oldukça hareketli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer tetikte ve kararlı olup birkaç kozmik sınavı atlatırsanız, tamamen yeni bir seviyeye ulaşabilirsiniz. Rakipleriniz bile sizinle karşılaştıklarında sizi övecekler. Adeta içi ödüller dolu bir balonu patlatacaksınız ve balonun içindekilerin hepsi sizin ayaklarınızın dibine dökülecek. Güzel bir duygu olsa gerek! Tüm bunların olması için izlemeniz gereken tarih, NOVA GÜNLERİ 11 -19 Aralık. Bu günden sonraki iki hafta içinde adınızı plakete yazdırmak için elinize bir sürü mesleki fırsat geçecek 25 Aralık`ta Yengeç Burcunda meydana gelen dolunay iş, kariyer, geleceğe yönelik planlar konularında yeni başlangıçlar getirebilir. 6 Aralık sonrası; Öne çıkmak istediğiniz konular, görünümünüz, imajınız, yetenekleriniz konularında bir süredir geçmişe takılı kalan ve sizi huzursuz eden sorunlar artık çözüme kavuşabilir !Tüm bunların olması için izlemeniz gereken tarih, yeniayın oluştuğu 17 Aralık. Bu günden sonraki iki hafta içinde adınızı plakete yazdırmak için elinize bir sürü mesleki fırsat geçecek 12-13 Aralık`ta organizasyonlar ve sosyal hayatınızla ilgili konularda oldukça etkileyici gelişmelerle karşılaşmak mümkün.21-24 Aralık arasında dostlar ile ilgili eski konularla ilgili şimdiye kadar farkına varılamayan meseleler aydınlığa çıkabilir, alınan haberler çok şaşırtıcı sürpriz gelişmelere sebebiyet verebilir. Karanlıkta kalmış konular aydınlığa çıkabilir. 11 Aralıkta Yay burcunda Yeniay bu sizin için aile büyükleri, aileye bağlılık ve kariyer konularını harekete geçiriyor. Bu konularda yeni başlangıçlardan kaçınmak lazım. 21 Aralık`ta Oğlak burcuna geçen Güneş işten elde edilen gelirler, arkadaşlar gibi konuları tekrar harekete geçiriyor. Bu konularda sizin için önemli kişilerle bir araya gelebilir ve onların desteği ile karşılaşabilirsiniz. Sizi gerçekten mutlu eden şeyleri farkına varacaksınız. Belki de dost çevrenizi, sosyal çevrenizi, gelecek umutlarınızı tamamen değiştirecek olaylar meydana gelecek. Yeniay kariyer evinize gelmesi, fırsatlar diliminin normal olarak . Mars etkileri ile uzun bir zamandan yararlanmaya bu ay içinde başlayabilirsiniz. Kozlarınızı doğru kullanın, böylece gücünüz tanınacaktır! Aralık ayı en favorilerinizden biri olacak. Mars ve Venüs etki yapacaklar. Bu yüce etki, yeni aşk kıvılcımları çıkartmak için muhteşem görünüyor. bu romantik etki aynı zamanda para ve ödüller getirebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI